Trots markt

Trots markt

Trots is de naam van de gezelligste markt voor Rozendaal en omstreken. Kramen met eerlijke en het liefst homemade vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn.

Trots is de naam van de gezelligste markt voor Rozendaal en omstreken. Kramen met eerlijke en het liefst homemade vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn. Dat geldt eigenlijk ook voor de standhouder zelf die zijn of haar passie voor zijn product over kan brengen op de bezoeker. Producten bestaan uit food en non-food, kleurrijk met fantasie gepresenteerd en betaalbaar. Trots is geopend tussen 11:00 en 17:00 uur. De entree is gratis en u kunt uw auto of fiets tevens gratis parkeren! Voor meer informatie www.trotsmarkt.nl of mail naar info@trotsmarkt.nl.

Datum en tijd: zondag 17 juli 2022 tussen 11:00 en 17:00 uur.

Entree: “Trots” bezoekt u gratis! Bezoek park en kasteel: € 12,00 voor volwassenen en kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00. Donateurs GLK en museumkaarthouders gratis. Voor het kasteel is reserveren via de website noodzakelijk: www.glk.nl/rosendael

Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal. Informatie: rosendael@glk.nl.

Trots markt

Kasteel Rosendael in het mooie park. Foto: Kasteel Rosendael

Trots markt

Dikke pret: wie weet de Bedriegertjes te ontwijken? Foto: Kasteel Rosendael

Trots markt

Op avontuur in het park rondom het kasteel. Foto: Kasteel Rosendael

Trots markt

Speuren naar waterdiertjes. Foto: Kasteel Rosendael

Trots markt

Kasteel Rosendael is prachtig ingericht. Foto: Kasteel Rosendael

Trots markt

Zie een kamerscherm tot leven komen. Foto: Kasteel Rosendael