1

Festival Tweetakt 2022




Festival Tweetakt 2022

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bezoek van 25 juni t/m 10 juli @TweetaktUtrecht: van de Neude en verschillende theaters in de stad Utrecht tot aan het avontuurlijke Fo Na een winter met lockdowns is het vooruitzicht op een zomer vol activiteit meer dan welkom. Bezoek tussen 25 juni en 10 juli het jaarlijkse kunstenfestival Tweetakt. Van het avontuurlijke Fort Ruigenhoek tot aan en de Neude en verschillende theaters door de stad.


Festivalharten
Fort Ruigenhoek en de Neude vormen samen het festivalhart. Waarbij je bij de een midden in het gezellige centrum van de stad zit, ontsnap je bij de ander de drukte en geniet je van de prachtige groene omgeving.

Fort Ruigenhoek
Zin in natuur? Op Fort Ruigenhoek bezoek je verschillende theater- en dansvoorstellingen, ontdek je beeldende kunst, strijk je neer op het zonnige terras, en luister je tot ver in de avond naar livemuziek. Fort Ruigenhoek is het hele festival gratis te bezoeken. Je kunt hier gratis over het fort wandelen, de beeldende kunst bekijken en genieten van de muziekoptreden. Je hoeft alleen kaartjes te kopen voor de theatervoorstellingen. De kaartjes kun je online kopen via www.tweetakt.nl.

 Bezoek www.tweetakt.nl

Festival Tweetakt 2022
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.