Lentespeurtocht

Lentespeurtocht

Fluit mee met de vogels, ontdek wat groeit en bloeit in de moestuin en het park en voel de eerste zonnestralen op je huid.

Fluit mee met de vogels, ontdek wat groeit en bloeit in de moestuin en het park en voel de eerste zonnestralen op je huid. In de lente is er van alles te zien buiten. Ga aan de slag met de opdrachten in deze speurtocht en leer van alles over het park en zijn bewoners. Je gebruikt je visnet als knapzak en voor het uitvoeren van je opdrachten. Onderweg kun je even uitrusten op een bankje en iets lekkers eten of drinken uit je visnetje. En het leuke is, je mag deze meenemen naar huis! Ieder seizoen een nieuwe speurtocht door het kasteelpark. Laat de lente maar komen!

Tijd: Dinsdag t/m zondag tussen 11.00 - 16.00 uur. Van 4 t/m 6 juni is er ivm het evenement Beleef de Lente geen lentespeurtocht te verkrijgen.

Deelname: € 4,00 per kind. Verkrijgbaar in de Landwinkel. Geschikt voor kinderen binnen het Basisonderwijs.

Startlocatie: Bouwhuis naast Kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: Kasteel Cannenburch is van april t/m oktober op di t/m zo tussen 11.00 - 16.00 uur telefonisch bereikbaar via: 0578 - 57 12 92. Jaarrond kunt u uw vraag per email stellen via: cannenburch@glk.nl

Reserveren: Reserveren is niet nodig. 

Lentespeurtocht

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.