Lange dagwandeling

Lange dagwandeling

Een dag op stap door bos en heide.

Gaat u mee met deze lekker lange wandeling? Tijdens deze excursie van ca. 18 km over de Tongerense Heide, het Wisselse Veen en omliggend gebied loopt u onder begeleiding van de boswachter door verschillende landschapstypen. Onderweg vertelt hij over de natuur en met een beetje geluk ziet u wild. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 10:00 uur. Duur: ca. 6 uur. Afstand: ca. 18 km.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Opmerking: Neem zelf lunch en drinken mee voor onderweg. Zorg voor stevige waterdichte wandelschoenen. Deze wandeling is vanwege de afstand en het tempo (er zal stevig doorgelopen worden) niet geschikt voor kinderen.
  • Startlocatie: de Geldersch Landschap-parkeerplaats aan de Boerweg ca.100 m voorbij kampeerboerderij Berghoeve, Veenweg 9, 8162 RJ Epe. 
  • Informatie: Fokko Andringa, tel. 06-51543444.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button ‘Beschikbaarheid tonen’. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Beschikbaarheid tonen

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Lange dagwandeling

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.