OERRR Ontdek de geluiden uit het bos in 's-Graveland

OERRR Ontdek de geluiden uit het bos in 's-Graveland

Ga samen met de boswachter opzoek naar de geluiden van het bos. Wat hoor je? En waar komen die geluiden vandaan? Deze wandeling is spec Ga samen met de boswachter opzoek naar de geluiden van het bos. Wat hoor je? En waar komen die geluiden vandaan? Deze wandeling is speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar en duurt anderhalf uur. Ga op pad en maak daarna je eigen bosgeluid!.

Ga samen met de boswachter op zoek naar de geluiden van het bos. Wat hoor je? En waar komen die geluiden vandaan? Deze wandeling is speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar en duurt anderhalf uur. Ga op pad en maak daarna je eigen bosgeluid!Vind je het leuk om te ontdekken welke geluiden er klinken in de natuur? Geritsel in de struiken en soms hoor je een specht roffelen. Zouden wij deze geluiden ook kunnen maken? Misschien met de hulp van "instrumenten" uit het bos. Deze activiteit vindt volledig buiten plaats. Kleed je dus lekker warm aan.OntdekkingstochtIn het bos verzamel je verschillende materialen waarmee je je eigen "instrument" maakt. Hoe leuk zou het zijn om een heel orkest te laten klinken met zelfgemaakte boskloppers en geluiden die we met onze handen en mond kunnen maken?  Natuurlijk neem je wat je zelf gemaakt hebt mee naar huis. Zo heb je thuis, in je kamer of in de tuin, nog een herinnering aan wat je in het bos gevonden en gehoord hebt.Kom na de excursie gratis ravotten in Speelnatuur van OERRR of breng een bezoek aan restaurant Brambergen.Handig om te weten:
  • Deze activiteit is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar. Zowel de volwassene als de kinderen melden zich aan als deelnemer.

  • Koop van tevoren je tickets online.

  • Honden mogen niet mee.

  • Zorg dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent.

  • Wil je zelf met een groep op pad? Kijk dan bij onze groepsuitjes.OERRR Ontdek de geluiden uit het bos in 's-Graveland

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.