OERRR Dauwtrappen en ontbijten met het hele gezin in 's-Graveland

OERRR Dauwtrappen en ontbijten met het hele gezin in 's-Graveland

Sta vroeg op, wandel, speel en ontbijt voor dag en dauw. Het is Hemelvaartsdag in 's-Graveland! Sta vroeg op, wandel, speel en ontbijt voor dag en dauw. Het is Hemelvaartsdag in 's-Graveland!.

Kom dauwtrappen op Hemelvaartsdag in 's-Gravenland. Na de wandeling staat er een heerlijk ontbijt voor jullie klaar bij café-restaurant Brambergen. Geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar.Buitenplaats BoekesteynLekker vroeg opstaan, wandelen over bedauwde paden, tussendoor spelletjes doen en daarna uitgebreid ontbijten: dat is Hemelvaartsdag bij Natuurmonumenten! Speur naar reeën op de graslanden. Hoor de kikkers kwaken. Geniet van het voorjaar op de fraaie buitenplaats Boekesteyn. De wandeling eindigt bij café-restaurant Brambergen met een heerlijk ontbijt.Deze excursie is bedoeld voor gezinnen.Handig om te weten:
  • Dit is een gezinsexcursie, zowel volwassenen als kinderen melden zich aan als deelnemer.

  • Deze activiteit is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar.

  • Koop van tevoren je tickets online.

  • Honden kunnen niet mee.

  • Zorg dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent.

  • Wil je zelf met een groep op pad? Kijk dan bij onze groepsuitjes.Dauwtrappen voor volwassenenVoor volwassenen is er een aparte dauwtraptocht met de boswachter. Meer informatie en reserverenOERRR Dauwtrappen en ontbijten met het hele gezin in 's-Graveland

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.