Hét uitje voor jong en oud met Pinksteren.

Hét uitje voor jong en oud met Pinksteren.

Stel jouw kompas met Pinksteren, van zaterdag 4 tot en met maandag 6 juni, af op de imposante junglewereld van de Orchideeën Hoeve en beleef samen met jouw familie de leukste avonturen.

Een echt familie-uitje
Dwaal tussen de stokstaartjes en vlinders, voer de vrolijke papegaaitjes en roetsj samen met de loslopende aapjes door het regenwoud. Maar pas op! Voor je het weet beland je midden in de rimboe en brengt alleen een gammele touwbrug, een spannende grot of een geheim junglepad je bij een nieuw avontuur.

Pinksterweekend vol avontuur
Vergeet niet om op tijd een tussenstop in de ‘Zwevende’ Bloementuin te plannen. Na een sprookjesachtige lunch heb je weer genoeg energie om te spelen in de waterrijke speeltuin of te shoppen in het jungledorp. Een gloednieuwe shopomgeving die jouw vakantiedag helemaal compleet maakt. Ben jij een echte avonturier die niet bang is voor de griezeligste dieren? Schuif dan tijdens het pinksterweekend aan bij de jungleshow ‘Broodje Aap’. Van 4 t/m 6 juni is deze show dagelijks te zien om 12:00 en 14:00 uur in het Jungletheater. Daarnaast kun je om 13:15 uur de dierverzorger ontmoeten in het Makirijk.

Let op! Het is noodzakelijk om vooraf je bezoek te reserveren via de website van de Orchideeën Hoeve, omdat er per dag een maximum aantal bezoekers wordt toegelaten.

Kijk voor entreeprijzen, openingstijden en het volledige vakantieprogramma op www.orchideeenhoeve.nl

Hét uitje voor jong en oud met Pinksteren.

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.