De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag

Kom zondag 26 juni naar De Grote Samenspeeldag op Fort de Batterijen in Nieuwegein. De Grote Samenspeeldag is het leukste inclusieve festival voor kinderen vanaf 6 jaar.

Kom zondag 26 juni naar De Grote Samenspeeldag op Fort de Batterijen in Nieuwegein. De Grote Samenspeeldag is het leukste inclusieve festival voor kinderen vanaf 6 jaar. Ga samen een avontuurlijke challenge aan, geniet van de straatartiesten, doe mee aan de activiteiten en kom smullen bij de food trucks. Een geweldige dag voor het hele gezin

Watersporten en circus
Er is tijdens De Grote Samenspeeldag voor iedereen iets te beleven. Je kunt zelf kiezen aan welke activiteiten je meedoet. Maak muziek met artiesten en muzikanten, zet jezelf op de foto met de fotospiegel, speel de vetste games, verwen je zintuigen in de snoezelruimte, ga watersporten met de kanos, subs en windsurfsimulators, doe een DJ-workshop met DJ Cripple X, steel de show met Circus Sambal en nog veel meer

Elk kind speelt mee
Spelen is niet alleen leuk, je ontdekt ook heel veel. Want door samen te spelen leer je van elkaar en verleg je je grenzen. Op De Grote Samenspeeldag zorgen de professionele spelbegeleiders ervoor dat elk kind mee kan spelen en een onvergetelijke dag heeft. Benieuwd naar het complete programma of je aanmelden?

Workshop en foodtrucks
Ook voor jou als ouder is er van alles te beleven. Je kunt aansluiten bij onze inspirerende workshop, waar deskundigen laten zien hoe je kinderen kunt stimuleren om samen te spelen. En natuurlijk kun je genieten van de food trucks, de artiesten, de prachtige locatie n je spelende kind.

Zin in een dagje onbeperkt plezier maken voor het hele gezin? Dan zien we je graag op 26 juni op De Grote Samenspeeldag.

De Grote Samenspeeldag

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.