Vaartocht kleurrijk avondlicht - De Wieden

Vaartocht kleurrijk avondlicht - De Wieden

Stap aan boord van onze excursieboot en ervaar de bijzondere sfeer op het water aan het einde van de dag. Je hoort alleen het ruisen va Stap aan boord van onze excursieboot en ervaar de bijzondere sfeer op het water aan het einde van de dag. Je hoort alleen het ruisen van het riet en de vogels, zelfs de boot fluistert tijdens deze tocht. .

Stap aan boord van onze excursieboot en ervaar de bijzondere sfeer op het water aan het einde van de dag. Je hoort alleen het ruisen van het riet en de vogels, zelfs de boot fluistert tijdens deze tocht.Varen in de avondsfeerIn de avond neemt de bedrijvigheid op en rond het water van De Wieden af en maakt langzaam plaats voor rust en stilte. Vanuit de boot kun je alle vogel-, water- en andere natuurgeluiden goed horen. Bij mooi weer draagt de ondergaande zon bij aan de bijzondere sfeer op het water.Ga je mee genieten in het avondlicht?Vooraf reserveren is voor deze tocht noodzakelijk.Extra informatie
  • De vaartocht duurt 2 uur.

  • Open boot, denk aan warme- en/of regenkleding; het kan 's avonds flink afkoelen op het water.

  • Tip: neem zelf een verrekijker mee!

  • Graag kwartier voor aanvang van de vaartocht melden bij de schipper aan het einde van het Beulakerpad, achter Bezoekerscentrum De Wieden.

  • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

  • Deze tocht kan vanwege weersomstandigheden of te weinig deelname geannuleerd worden, het is daarom aan te raden je mobiele telefoonnummer te vermelden bij het reserveren.

Vaartocht kleurrijk avondlicht - De Wieden

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.