Korenfestival Buiten Gewoon Zingen

Korenfestival Buiten Gewoon Zingen

Kom op 26 juni naar Buiten Gewoon Zingen: een buiten gewoon leuk korenfestival en wordt elk jaar op de derde zondag in juni gehouden op Buiten Gewoon Zingen is een buiten gewoon leuk korenfestival en wordt elk jaar op de derde zondag in juni gehouden op Werk aan het Spoel in Culemborg. 15 koren zullen ieder 2 keer optreden op een van de drie podia.

Op zondag 26 juni organiseert Werk aan het Spoel voor de achtste keer Buiten Gewoon Zingen, een buitengewoon leuk korenfestival.

Net als voorgaande jaren zal het festival plaatsvinden op Werk aan het Spoel in Culemborg van 11.00 - 17.30 uur. Met plaats voor maximaal 15 koren, kan ieder koor twee keer optreden op een van de drie podia. Het festival wordt geopend met een gezamenlijke inzingsessie. En rond 14.00 uur verrassen we iedereen tijdens de break met een bijzonder optreden.

Het festival is voor iedereen GRATIS toegankelijk voor publiek.

Werk aan het Spoel
Buiten Gewoon Zingen wordt gehouden op Werk aan het Spoel, een prachtige locatie en onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Werk aan het Spoel is een culturele ontmoetingsplek waar natuur, historie, kunst en cultuur samenkomen.

Korenfestival Buiten Gewoon Zingen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.