Big Band Festival Moerdijk

Big Band Festival Moerdijk

Op zondag 26 juni gaat het gebeuren: het Big Band Festival op Fort Sabina. Geniet een dag lang van de geweldige Big Band sounds in de o Het eerste BIG BAND FESTIVAL op Fort Sabina.

Meer dan 100 muzikanten spelen zondag 26 juni van 11:00 tot 16:30 op het eerste Big Band Festival in Moerdijk.

Er zullen die dag 4 top bands optreden. Dat zijn Black Sheep Swingband, Nieuwe Veste Big Band, Budding Sound Big Band n Valley Sound Big Band. Ze komen uit Fijnaart, Breda, Tilburg en Roosendaal.

De muzikanten, zowel ervaren als aanstormend talent, vullen deze dag met swingende jazzy, soul en funky muziek met onder andere saxofoon, trompet, trombone, zang en met ritme secties. Zowel de klassiekers als ook de hedendaagse muziek zijn te horen en daarmee is het een festival voor jong en oud.

Een dag lang op de mooiste plaats van Fort Sabina: het Terre Plein. Midden in het groen, in de schaduw van de bomen of lekker in het zonnetje. Er staan krukken voor wie wil maar maak het jezelf nog makkelijker en neem lekker een eigen stoeltje, een dekentje of kussentje mee en geniet een dag lang van de leukste muziek. Voor de inwendige mens kan je natuurlijk bij de fameuze Kletsmajoor op Fort Sabina terecht.  

Het Big Band Festival 2022 is een samenwerking van Fort Sabina met Black Sheep Swing Band uit Fijnaart en een muzikaal festival dat jaarlijks zal gaan plaatsvinden op het fort. Voor editie 23 hebben zich al nieuwe bands aangemeld.

Voor wie zin heeft in een leuke en unieke dag met familie, vrienden of anders?

Big Band Festival Moerdijk

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.