Eerste avondopenstelling van het seizoen


-advertentiepositie-



Eerste avondopenstelling van het seizoen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op donderdag 30 juni organiseert Fort Pannerden de eerste avondopenstelling van het zomerseizoen. Fort Pannerden: eerste avondopenstelling van het seizoen

Lezing: Onze rivieren

Op donderdag 30 juni organiseert Fort Pannerden de eerste avondopenstelling van het zomerseizoen. We trappen af met een lezing over wat er allemaal gebeurt op het water rondom Fort Pannerden. Sander Wels, die veertig jaar bij Rijkswaterstaat gewerkt heeft vertelt ons er alles over.

s Avonds is toch alles anders
De vrijwilligers van Fort Pannerden weten, s avonds is alles anders. Je komt andere dieren tegen in de Klompenwaard, in het fort hangt een andere sfeer en het uitzicht op de rivieren is nt mooier. Je moet het een keer zien: Fort Pannerden in de avond. Na het succes van vorig jaar hebben we besloten ook dit jaar Fort Pannerden enkele avonden open te stellen zodat iedereen dat kan ervaren.
Op 30 juni is Fort Pannerden geopend van 11.00 tot 21.00. Ons reguliere aanbod met audiotours en speurtocht Expeditie Pannerden is de hele dag beschikbaar.

Extra: lezing Onze rivieren
Een extra activiteit op deze zomeravond is de lezing van Sander Wels. Hij gaat ons inzicht geven over verschillende belangrijke gebeurtenissen op het water, dus ook die bij Fort Pannerden.
Tijdens de lezing krijgt u met veel fotos inzicht in de binnenscheepvaart, waterhuishouding en wat er komt kijken bij de afhandeling van incidenten. Ook krijgt u wat inzicht in de regels op het water n wat er gebeurt ten aanzien van de begeleiding van de scheepvaart. Dit gebeurt 365 dagen per jaar
Belangrijk thema is ook: varen doe je samen. Professionele schippers gebruiken de openbare wateren maar er zijn natuurlijk ook veel recreanten op het water. Al jarenlang zijn er voorlichtingscampagnes en er komt steeds meer begrip voor elkaar.

Praktisch
U hoeft zich niet aan te melden voor deze lezing. De lezing is gratis, mits u in het bezit bent van een toegangskaartje voor Fort Pannerden. Museumkaart geldig.
Fort Pannerden is geopend van 11.00 tot 21.00.
De lezing start om 19.30, zaal open om 19.00.

Graag tot ziens in de Klompenwaard

Eerste avondopenstelling van het seizoen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.