1

StoryTrail Spookwandeling Utrecht




StoryTrail Spookwandeling Utrecht

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op maandag 31 oktober is het Halloween. Die avond kan je weer mee lopen met de spannendste stadswandeling van Utrecht: de StoryTrail Spookwandeling. Verteller Bastiaan de Zwitser laat je kennismaken met de fantomen die bij nacht en ontij rondwaren door de Utrechtse stegen.

De spoken van Utrecht hebben heel wat meegemaakt. En ze hebben ook heel wat op hun geweten. Daarom kunnen ze zo moeilijk rust vinden. Daarom dolen ze maar rond door de stad, vruchteloos op zoek naar verlossing.

Verteller Bastiaan kent die Utrechtse spoken als geen ander. In de donkerste uithoeken van de stad vertelt hij jou hun ijzingwekkende verhalen. Sterker nog: je gaat die eeuwenoude geesten in levenden lijve ontmoeten.

Dit is dus geen stadswandeling voor tere zieltjes! Maar wees niet bang: bij Bastiaan ben je in goede handen. Met hem aan je zijde zal je deze memorabele tocht zeker tot een goed eind weten te brengen. Tot ziens in duister Utrecht.

De StoryTrail Spookwandeling Utrecht begint op maandag 31 oktober om 20:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 Bezoek storytrail.nl

StoryTrail Spookwandeling Utrecht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.