Het Nederlands IJsbeelden Festival


-advertentiepositie-



Het Nederlands IJsbeelden Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De beste ijskunstenaars ter wereld komen naar Zwolle! In een grote vrieshal gaan ze aan de slag met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Zij vertalen het thema 'Mythen en Legenden' in een magische wereld van sneeuw- en ijssculpturen. Deze magische reis voert je langs tientallen levensgrote sneeuw- en ijssculpturen tot wel 6 meter hoog. Prachtig verlicht en vol scherpe details die de beelden tot leven brengen. Een uniek winter-evenement voor jong en oud!

Op het horecaplein van het Nederlands IJsbeelden Festival kun je even ongedwongen genieten van die echte Hollandse Wintersfeer. Op het buffet vind je van alles. Van warme chocolademelk met slagroom tot glühwein. En van apfelstrudel met warme vanillesaus tot broodjes worst en erwtensoep. Of proost met elkaar in de IJsbar. Heerlijk ijskoud genieten van een alcoholische versnapering. Let op, de IJsbar is alleen geopend in de vakanties en de weekenden.

Om het aantal bezoekers van het IJsbeelden Festival goed te kunnen reguleren wordt er gebruik gemaakt van tijdsloten. Bij het bestellen van de tickets bepaal je zelf de tijd (tijdslot) waarin je wilt binnenkomen. Als het tijdslot vol zit dan kunnen er niet meer bezoekers bij. Op deze manier wordt grote drukte vermeden en blijft een bezoek aan het IJsbeelden Festival veilig. Het tijdslot bepaalt alleen hoe laat je naar binnen kunt, je bepaalt zelf hoelang je verblijft in de vrieshal.

Let op: Het is op dit evenement alleen mogelijk om met PIN te betalen!

Tip: op 16 en 17 december en elke dag van 23 december 2023 tot 7 januari 2024 reis je met de gratis Zwolle Express gemakkelijk van station Zwolle naar het Nederlands IJsbeelden Festival. Behalve op eerste kerstdag (25 december), dan rijdt de bus niet.Vanaf de IJsselhallen rijdt de bus ook gratis door naar het centrum van de stad, zodat je er zonder gedoe een dagje uit van kunt maken. De bus rijdt vanaf 10.00 uur tot 17.10 uur.

 Bezoek www.dagjewegtickets.nl

Het Nederlands IJsbeelden Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.