1

De Lumineuze Nachten van Kasteel de Haar




De Lumineuze Nachten van Kasteel de Haar

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In december beleef je opnieuw de magie tijdens De Lumineuze Nachten van Kasteel de Haar met een gloednieuw verhaal!

In het weelderige kasteelpark staat Lindert klaar om jullie een helemaal nieuw verhaal te vertellen. Met zijn knoestige takken bladert hij door het eeuwenoude sprookjesboek uit de schatkamer van het kasteel. Zijn oog valt op een verhaal over verre reizen en mysterieuze souvenirs...

Verlichte paden en indrukwekkende projecties vormen het decor terwijl hij zijn diepe stem laat klinken. Bladzijde na bladzijde ontvouwt zich een betoverend verhaal dat jong en oud beroert, dat om je heen tot leven komt in schitterende animatie. Onder de glinsterende lichtstralen neemt Lindert je mee op een onvergetelijk avontuur.

Het kasteelpark wordt een magische plek waar dromen werkelijkheid lijken te worden.

Wat is het?
De Lumineuze Nachten is een uniek lichtfestival in de kasteeltuinen van Kasteel de Haar. Tijdens een wandeling van ongeveer 2,5 kilometer doorheen het kasteel park ontdek je ieder jaar een nieuw verhaal via talrijke indrukwekkende projecties en lichtinstallaties. Lindert, de oudste boom van het park, neemt je mee op dit betoverend avontuur door middel van zijn diepe stem en de prachtige projecties en verlichting in het kasteelpark. Het is een uniek lichtfestival die jong en oud zal betoveren.

Duur van de voorstelling inclusief wandelen: ongeveer 60 minuten.

 Bezoek delumineuzenachten.nl

De Lumineuze Nachten van Kasteel de Haar
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.