1

Huis van Oranje




Huis van Oranje

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Huis van Oranje is tijdens het WK 2022 hét officiële fanevent van de KNVB in Nederland. Nergens wordt kijken naar de wedstrijden van het Nederlands elftal leuker en grootser dan in de Johan Cruijff ArenA, waar je dat samen doet met 55.000 andere Oranjefans én met een dak boven je hoofd.

Huis van Oranje opent de deuren 2,5 uur voordat de wedstrijden van Oranje beginnen om samen in de ultieme Oranjesfeer te komen. Elke wedstrijd start het programma met een muzikale show met artiesten als Ronnie Flex, Flemming, Typhoon, Rolf Sanchez en Emma Heesters. De halftime-show wordt verzorgd door DJ La Fuente.

Ook wordt iedere wedstrijd vanaf het gigantische podium vooruitgeblikt met ex-internationals en Soufiane Touzani. Jack van Gelder haalt unieke herinneringen op en kom samen met alle Oranjefans in de stemming met beelden vanuit Qatar.

Door de megaschermen die in de Johan Cruijff ArenA worden opgehangen kun je vanaf iedere stoel de wedstrijd perfect volgen, het wordt de ultieme “viewing experience”. Bij winst gaat het feest na de wedstrijd natuurlijk nog even door!

 Bezoek www.onsoranje.nl

Huis van Oranje
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.