Romeinen tentoonstelling


-advertentiepositie-



Romeinen tentoonstelling

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Romeinen tentoonstelling bij het Waterliniemuseum: In Chambree 12 is een tentoonstelling geopend over de Romeinse geschiedenis van het fort en de omgeving. Het dagelijks leven op castellum Fectio
In Chambree 12 is een tentoonstelling geopend over de Romeinse geschiedenis van het fort en de omgeving. Vier personen laten iets zien van het dagelijkse leven in de Romeinse tijd. Elk personage heeft  een eigen afdeling  met een korte film, vondsten/voorwerpen en een touchscreen tablet met allerlei informatie. In de zijruimte is er een interactieve presentatie over Fectio en de andere twee castella in de stad Utrecht, Hoge Woerd en Domplein en panelen met informatie over de Limes.

Toegankelijkheid

Deze tentoonstelling kan gratis bezocht worden in combinatie met het bezoek aan het museum. Ook kunt u deze tentoonstelling bezoeken in combinatie met een rondleiding over het nabij gelegen castellum Fectio. Deze rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur en de kosten hiervoor bedragen 4,50 voor een volwassene en 3,00 voor een kind.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur
Tijdens schoolvakanties regio midden ook op maandag geopend

Bezoekadres

Fort bij Vechten
Achterdijk 12
3981 HB Bunnik

 Bezoek waterliniemuseum.nl

Romeinen tentoonstelling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.