1

Scheveningen Light Walk


-advertentiepositie-



Scheveningen Light Walk

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 9 december 2023 is het weer zover: duizenden enthousiaste wandelaars zullen hun wandelschoenen aantrekken en deelnemen aan het grootste lichtfeest van Scheveningen. De uitgestippelde routes van 7,5 km, 12 km en 18 km brengen je door Scheveningen om de omgeving in het donker te ontdekken. Onderweg worden deelnemers verrast met vele spectaculaire (licht)acts en verschillende versnaperingen die passen bij de tijd van het jaar.

Familiewandeling
Het grootste lichtfeest van Scheveningen is écht voor iedereen! Voor gezinnen is er dit jaar een speciale Familiewandeling (7,5 km). Deze wandeling heeft een vroege starttijd tussen 17.00 en 18.00 uur. Zo hebben alle gezinnen voldoende tijd om de route van 7,5 km af te leggen. Daarnaast zal er op de route voldoende entertainment en animatie te vinden zijn, waarbij de kinderen ook een grote rol spelen. En een kleine tip: knutsel zelf een lampion zodat jullie onderweg goed zichtbaar zijn!

Ieder jaar verlichten de deelnemers zich met honderden lampjes om in winterse sferen de route af te leggen. De Scheveningen Light Walk is een unieke ervaring die je nog lang zal bijblijven. En dat wil je natuurlijk niet missen!

Wandelroute
De wandelroutes van 7,5 km, 12 km en 18 km starten en finishen allemaal op de Boulevard in Scheveningen. Via een verrassende route door de diverse wijken van Scheveningen kom je langs vele acts waarin licht centraal staat. Er zijn dit jaar nieuwe routes samengesteld, waaronder de route voor de 7,5 km. Zij wandelen ook door het welbekende Westbroekpark en langs de Waterpartij. Na de finish kun je je welverdiende wandelpin ophalen om vervolgens bij het Kurhaus te genieten van een borrel en muzikaal entertainment.

 Bezoek www.scheveningenlightwalk.nl

Scheveningen Light Walk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.