1

Overnachten Bij de Fortwachter


-advertentiepositie-Overnachten Bij de Fortwachter

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wil jij slapen ? Dat kan naast Fort Jutphaas in Nieuwegein. De twee B&B kamers bevinden zich boven het koffiehuis, dus word je vanzelf gewekt door de geur van verse koffie. #bijdefortwachter Bij de Fortwachter

Welkom op deze heerlijke groene plek Onze twee B&B kamers bevinden zich boven een koffiehuis met daaromheen een prachtige buitenplaats, op historisch Fort Jutphaas. Je kunt je bij ons verheugen op superstille nachtrust, een compleet en vers bereid ontbijt in het koffiehuis (of in de tuin) en de mogelijkheid voor lunch voor onderweg. We zijn van woensdag t/m zondag geopend voor ontbijt, lunch, taart en borrel, en dus word je als log 's ochtends vanzelf gewekt door de geur van verse koffie. Er is geen kookgelegenheid in B&B, maar wel zijn er handdoeken, eigen koffie & thee n een minibar aanwezig. We hebben zelfs een vuurkorf, voor een knusse avond onder de sterren

De prijs hiernaast is voor een boeking op basis van 2 personen: extra gasten betalen 30,- per nacht, inclusief ontbijt. Kinderen tot 2 jaar slapen kosteloos in onze B&B Het ontbijt serveren we tussen 9:00 en 10:30, maar op aanvraag kunnen we hier flexibel in zijn. Dit geldt ook voor onze in- en uitchecktijden.

Natuur en omgeving
Heb je specifieke vragen of verzoeken, dan staan we je graag te woord: we vertellen je graag over de historie van de plek, de prachtige omgeving en wat er in de regio te doen/eten/ontdekken is. Op en rond het Forteiland is het namelijk heerlijk vertoeven tussen de appel- en perenbomen, de uilen en vleermuizen, en temidden van de talloze bijzondere vogels Je kunt er wandelen of hardlopen rond het water of genieten van de historische monumenten op het Fort. Mocht je niet met de fiets komen, dan hebben we twee fietsen voor gasten te leen.

Onze voormalig fortwachterswoning deelt het eiland met een kleine imkerij, de scouting en een luxe restaurant, en is ideaal gelegen voor wandelaars, fietsers of zelfs wanneer je reist met de boot Door onze Unesco-status zijn we op allerlei fiets- en wandelroutes aangesloten, waaronder de Hollandse Waterlinieroute (de #3 route van Nederland). Vanaf station Utrecht CS is het een kleine 30 minuten fietsen langs het water naar Bij de Fortwachter, en vanaf de bushalte tien minuten wandelen tot onze voordeur.

 Bezoek www.natuurhuisje.nl

Overnachten Bij de Fortwachter
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.