1

Muziek van Daan en Maurice (vol)




Muziek van Daan en Maurice (vol)

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom zondagmiddag 29 januari naar Fort de Kwakel voor een gezellig muziekoptreden van Daan en Maurice. Vanaf 15.00 uur brengen zij hun eigen muzikale repertoire ten gehore, aangevuld met mooie luisterliedjes van o.a. Willeke Alberti en BLF. DAAN & MAURICE BRENGEN LUISTERLIEDJES IN FORT DE KWAKEL

Schrijver en zanger Daan Bartels en zijn muzikale kompaan gitarist Maurice Couve hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten. Ze schreven nieuwe luisterliedjes, die ze op zondagmiddag 29 januari spelen en zingen in Fort De Kwakel. Voor Kwakelaar Daan een thuiswedstrijd.

Daan & Maurice waren het afgelopen jaar ook te zien en te horen in Het Fort. Omdat de reacties zo goed waren en omdat de mannen van het lied nieuwe liedjes hebben geschreven, keren ze deze maand terug. Ook hebben ze een aantal nieuwe covers ingestudeerd, die ze graag laten horen aan hun publiek.

De eigen liedjes van Daan & Maurice zijn ook te vinden op Spotify. Hun eigen repertoire vullen ze aan met mooie luisterliedjes van o.a. Willeke Alberti, BLF en Toon Hermans.

Het optreden van Daan & Maurice vindt plaats op zondagmiddag 29 januari 2023 om 15.00 uur in Fort De Kwakel. Een kaartje kost 15,00 euro. Reserveren kan per mail: daan@daanenmaurice.nl.

 Bezoek hetlied.nl

Muziek van Daan en Maurice (vol)
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.