Valentijn Kiss & Ride (autopuzzeltocht)
Valentijn Kiss & Ride (autopuzzeltocht)

Nodig je liefje uit voor een bijzonder dagje uit met de Valentijn Kiss & Ride! Een romantische autopuzzeltocht door de prachtige omgeving van Apeldoorn met lekkere hapjes en drankjes.

De autopuzzeltocht vindt plaats op zaterdag 11 februari. De start is tussen 10:30 – 13:00u en je bent ongeveer 3,5 uur onderweg. De start en finish is in het mooie Apeldoorn. De route rondom Apeldoorn wordt gereden met de nieuwe Puzzeluitje app. Deze kun je van tevoren downloaden.

In de app kom je bolletje pijltje tegen om te navigeren, maar ook puzzels en raadsels die je moet oplossen om te weten of je links of rechts moet ;-). En sommige stukjes gaan ‘gewoon’ met de kaart. Daarnaast verzamel je met de puzzels en vragen ook nog hartjes voor het eindklassement!

Bij de start krijgen jullie een heerlijke brunchbox en onderweg is er nog een gezellige stop waar de lekkerste pannenkoeken voor jullie bereid worden door de cupido chef!

En natuurlijk maak je met je deelname kans op een geweldige prijs. Degende die de meeste hartjes verzamelen winnen een hotelovernachting voor 2 personen langs een autopuzzeltocht route naar keuze + natuurlijk het puzzeluitje!

Valentijn Kiss & Ride (autopuzzeltocht)
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.