1

Magische vuurshow voor kinderen


-advertentiepositie-



Magische vuurshow voor kinderen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Magische vuurshow voor kinderen en hun (groot-)ouders en vurige workshops voor volwassenen Show voor kinderen van 4 tot 13 jaar, onder begeleiding van een volwassene.
Van 11.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 14.00 uur.

Wie is het tofst? Martin en Thomas strijden in deze interactieve voorstelling om de populariteit. Ze halen alles uit de kast om indruk te maken op jou (en op elkaar): vuurspuwen, vuur eten, vuurstunts, jongleren, magie en humor. Maar dan ontdekken ze iets bijzonders. Samen is leuker dan alleen. En samen kun je meer dan alleen. Als de mannen de strijd ombuigen naar een samenwerking, krijgt de voorstelling een spetterende afsluiting.
Basis workshop vuurspuwen

Van 14.30 tot 15.30 uur, 18+.

Altijd al eens zelf willen vlammen als een draak? Dont try it at home. Met professionele begeleiding van Martin leer je in de basis workshop vuurspuwen succesvol vuurspuwen.

Goed om te weten: draag kleding van natuurlijke materialen en bestel alcoholische drankjes, zoals je favoriete speciaalbiertje, op het Terraseiland na afloop van de workshop.
Complete workshop vuurspuwen

Van 14.30 tot 17.30 uur, 18+.

Iedereen kan leren vuurspuwen. En in de complete workshop leer je hoe je vaker veilig en succesvol kan vlammen.

De complete workshop vuurspuwen is voor iedereen van 18 jaar of ouder. Belangrijk: draag kleding van natuurlijke materialen en drink pas na afloop je eerste alcoholische drankje om lekker af te koelen.

 Bezoek www.fortaandeklop.com

Magische vuurshow voor kinderen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.