1

Strandschoonmaakactie op Schiermonnikoog


-advertentiepositie-



Strandschoonmaakactie op Schiermonnikoog

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zondag 2 april trappen Natuurmonumenten, de Eilander Balgexpres en Gemeente Schiermonnikoog het toeristisch seizoen af met het schoonmaken van het Noordzeestrand. We vertrekken vanuit paal 3 en rijden richting oost waar we aan de slag gaan met het verzamelen van plastic en andere aanspoelsels. Op zondag 2 april trappen Natuurmonumenten, de Eilander Balgexpres en Gemeente Schiermonnikoog het toeristisch seizoen af met het schoonmaken van het Noordzeestrand. We vertrekken vanuit paal 3 en rijden richting oost waar we aan de slag gaan met het verzamelen van plastic en andere aanspoelsels. . Op zondag 2 april trappen Natuurmonumenten, de Eilander Balgexpres en Gemeente Schiermonnikoog het toeristisch seizoen af met het schoonmaken van het Noordzeestrand.

Die dag vertrekken wij vanuit paal 3 en rijden wij richting oost waar we aan de slag gaan met het verzamelen van plastic en andere aanspoelsels. Neem je eigen lunch mee. De koffiepauze wordt door de Tox Bar gesponsord.

We verzamelen om 11:00 uur voor restaurant Noderstraun. Na de instructies vertrekken wij rond 11:30 uur richting het strand. We blijven tot 15:00 uur aan het werk op het strand en zijn rond 15:45 uur bij Noderstraun terug. 

Praktische informatie

  • Neem je eigen lunch mee. Wij zorgen voor koffie/thee.
  • In april is het nog erg koud op het strand. Kleed je aan met laagjes. Liever teveel kleren aan dan te weinig!
  • honden kunnen niet mee
  • Kinderen vanaf 12 jaar mogen mee
  • Bij slecht weer bestaat de kans dat de schoonmaakactie niet doorgaat. Je ontvangt van tevoren een bericht als de excursie niet doorgaat.
  • Heb je je opgegeven maar kun je toch niet meegaan, geef dit aan ons door, stuur een mail naar c.borras@natuurmonumenten.nl

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Strandschoonmaakactie op Schiermonnikoog
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.