Wadden

Dagje of weekendje Wadden - wat te doen?

Uitstapjes Wadden (142)

Paal 28

DE COCKSDORP, NOORD-HOLLAND - Lekker luxe belegde broodjes of heerlijke vleesgerechten: de specialiteit van Paal 28! Een gezellige strandtent waar je elk seizoen van het prachtige Texel kunt genieten.

elke dag geopend

entree onbekend

Het Pangkoekehuus

DE COCKSDORP, NOORD-HOLLAND - Wel eens een pannenkoek met vis gecombineerd? Probeer de Noordzee-pannenkoek eens, met zeewolf, zalm en gestoofde kabeljouw! Niet zo van de vis? Dan ga je gewoon voor een heerlijke pannenkoek met stroop!

elke dag geopend

entree vanaf € 3,90

Atelier Schier

SCHIERMONNIKOOG, FRIESLAND - Lekker schilderen op het strand en iets moois creëren: dat doe je bij Atelier Schier, een omgebouwde bus op het strand op Schiermonnikoog.

geopend, open op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 14,00

kinderen vanaf € 8,00

Oudheidkamer Texel

DEN BURG, NOORD-HOLLAND - In een van de oudste huizen van Texel, in het centrum van Den Burg, ligt een prachtige parel van een museum verscholen. Hier vindt je de Texelse Oudheidkamer, uit de tijd van oma's oma. De Texelse Oudheidkamer is een klein museum midden in het...

vandaag nog gesloten, geopend 28 april t/m 31 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur

volwassenen vanaf € 3,50

kinderen vanaf € 1,50

peuters gratis

Schapenboerderij Texel

TEXEL, NOORD-HOLLAND - Vooral in het voorjaar is een bezoek aan Schapenboerderij Texel een bijzondere belevenis. Wie weet zie je met eigen ogen een lammetje ter wereld komen! En anders zijn er nog veel meer dieren te zien.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 4,00

Vakantiehuis Lindeval op de Wadden

VLIELAND, FRIESLAND - Waai lekker uit tijdens een weekendje of weekje Vlieland. Overnachten kan in vakantiehuis Lindeval, naar ontwerp van Utrechts architectenbureau Strand-NL. Het huis heeft zes slaapkamers en een terras met uitzicht op de duinen.

elke dag geopend

entree vanaf € 23,75

Paracentrum Texel

DE COCKSDORP, NOORD-HOLLAND - Vanaf minimaal drie kilometer hoogte uit het vliegtuig stappen en parachute springen of toch liever een gewone rondvlucht? Bij Paracentrum Texel kan het allebei.

elke dag geopend

entree vanaf € 49,50

Avontuurlijk paintballen op Terschelling

TERSCHELLING WEST, FRIESLAND - Op het eerste gezicht is er vredig... tot de verfballetjes je om de oren vliegen! Speel een avontuurlijk potje paintball midden in de natuur van Terschelling. MooiWeer maakte een prachtige outdoorbaan in het bos.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 15,00

Drenkelingenhuisje - Juttersmuseum

VLIELAND, FRIESLAND - Een klein wit huisje doorbreekt het prachtige natuurgebied de Vliehors: het Reddingsmuseum, oftewel het Juttersmuseum. Hier is van alles te vinden over de zee.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 16,50

kinderen vanaf € 11,00

peuters vanaf € 5,00