Wadden

Dagje of weekendje Wadden - wat te doen?

Uitstapjes Wadden (143)

Wrakkenmuseum

TERSCHELLING FORMERUM, FRIESLAND - Het wrakkenmuseum is gebouwd met het wrakhout van een schip. Zowel in het museum als in de tuin van het museum zijn allerlei uiteenlopende voorwerpen te zien.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,00

kinderen vanaf € 2,00

Texelse Bierbrouwerij

OUDESCHILD, NOORD-HOLLAND - De Texelse Bierbrouwerij is één en al sfeer. Volg een rondleiding en ontdek hoe het Texelse speciaalbier gebrouwen wordt. En natuurlijk hoe het smaakt.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 12,50

kinderen vanaf € 5,00

peuters gratis

Landgoed De Bonte Belevenis

DEN HOORN, NOORD-HOLLAND - Aan de duinen van het dorpje Den Hoorn ligt Landgoed De Bonte Belevenis. Leer alles over bijzondere ambachten zoals bier brouwen of zeep maken en doe het zelf!

open op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag

entree vanaf € 6,00

peuters gratis

Beachclub The Sunset

HOLLUM, FRIESLAND - Bij Beachclub The Sunset, met een fantastisch uitzicht op strand en zee, zorgt de zeebries voor verkoeling. Bij koud weer gaat het haardvuur aan.

elke dag geopend

entree vanaf € 19,00

Schelpenmuseum Paal 14

SCHIERMONNIKOOG, FRIESLAND - Na insecten zijn weekdieren de grootste diergroep ter wereld en zeker het ontdekken waard. Kom naar het Schelpenmuseum op Schiermonnikoog!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 2,00

kinderen vanaf € 1,00

WestCord Hotel Noordsee

NES, FRIESLAND - WestCord Hotel Noordsee op Ameland beschikt over veel faciliteiten. Het eiland biedt veel gevarieerde natuur en uiteraard de mogelijkheid om te wadlopen.

elke dag geopend

entree vanaf € 59,00

Atelier Schier

SCHIERMONNIKOOG, FRIESLAND - Lekker schilderen op het strand en iets moois creëren: dat doe je bij Atelier Schier, een omgebouwde bus op het strand op Schiermonnikoog.

geopend, open op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 14,00

kinderen vanaf € 8,00

Bunkermuseum Ameland

HOLLUM, FRIESLAND - De uitgegraven keukenbunker op Ameland neemt je mee naar een tijd waarin de Duitsers de dienst uitmaakten op het eiland. Hoewel de meeste zomerhuisjes werden afgebroken, wist het zomerhuisje Donax zich staande te houden.

elke dag geopend

entree vanaf € 3,00

Van de redactie

UITagenda

UITagenda Wadden, vanaf 17 juli 2018