wadden

Wadden Gezin (131)

Camping Roosdunen

BALLUM, FRIESLAND - Voor een gezellige vakantie met het hele gezin, zit je op de rustieke Camping Roosdunen in Ballum op de juiste plek! Hier geniet je van rust, ruimte en de prachtige natuur.

elke dag geopend

entree vanaf € 8,60

Schapenboerderij Texel

TEXEL, NOORD-HOLLAND - Vooral in het voorjaar is een bezoek aan Schapenboerderij Texel een bijzondere belevenis. Wie weet zie je met eigen ogen een lammetje ter wereld komen! En anders zijn er nog veel meer dieren te zien.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 4,00

Museum Tromp's Huys

VLIELAND, FRIESLAND - In Museum Tromp's Huys is van alles te vinden over het maritieme verleden van Vlieland. En reken maar dat daar veel over te vertellen is!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 2,50

Wrakkenmuseum

TERSCHELLING FORMERUM, FRIESLAND - Het wrakkenmuseum is gebouwd met het wrakhout van een schip. Zowel in het museum als in de tuin van het museum zijn allerlei uiteenlopende voorwerpen te zien.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,00

kinderen vanaf € 2,00

Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora

DEN BURG, NOORD-HOLLAND - Luister naar spannende juttersverhalen, bekijk de vreemdste voorwerpen en ontdek alles over jutters op Texel. Het Schipbreuk- en Juttersmuseum is één van de tien meest bijzondere musea van Nederland.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,75

kinderen vanaf € 4,50

peuters gratis

Bunkermuseum Schlei

SCHIERMONNIKOOG, FRIESLAND - De Tweede Wereldoorlog komt tot leven in het Bunkermuseum Schlei. Ook worden er excursies georganiseerd langs de overgebleven bunkers.

open op zondag - soms geopend op woensdag

volwassenen vanaf € 3,00

kinderen vanaf € 1,50

peuters gratis