wadden

Wadden Gezin (136)

Schapenboerderij Texel

TEXEL, NOORD-HOLLAND - Vooral in het voorjaar is een bezoek aan Schapenboerderij Texel een bijzondere belevenis. Wie weet zie je met eigen ogen een lammetje ter wereld komen! En anders zijn er nog veel meer dieren te zien.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 4,00

Museum Waelstee

DE WAAL, NOORD-HOLLAND - Museum Waelstee bevindt zich in een authentieke stolpboerderij in De Waal, het kleinste dorpje van Texel. In het museum is te zien hoe mensen vroeger werkten.

geopend, 's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 3,00

peuters gratis

Schelpenmuseum Paal 14

SCHIERMONNIKOOG, FRIESLAND - Na insecten zijn weekdieren de grootste diergroep ter wereld en zeker het ontdekken waard. Kom naar het Schelpenmuseum op Schiermonnikoog!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 2,00

kinderen vanaf € 1,00

Camping De Driehoek

DE KOOG, NOORD-HOLLAND - Kamperen aan de zee, dat kan natuurlijk op Texel! Omgeven door bomen, duinen en de zee geniet je hier van de veelzijdigheid van de natuur. Boek een stacaravan op Camping De Driehoek en ga op ontdekkingstocht over het eiland.

elke dag geopend

entree onbekend

Vakantieboerderij De Kooiplaats

SCHIERMONNIKOOG, FRIESLAND - Vakantieboerderij De Kooiplaats is de meest noordelijke camping van Nederland. Geniet van kamperen bij een melkboer en dit prachtige eiland!

geopend op afspraak of bel +31 (0)519 53 13 72 voor meer informatie

entree vanaf € 27,00

Fietsverhuur Veerhaven Texel

DEN HOORN, NOORD-HOLLAND - Zo van de boot op de fiets bij Rijwielverhuur Veerhaven Texel. Er zijn fietsen te huur in alle soorten en maten. Trap de benen rond en verken het eiland!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

entree vanaf € 10,00

Museum Tromp's Huys

VLIELAND, FRIESLAND - In Museum Tromp's Huys is van alles te vinden over het maritieme verleden van Vlieland. En reken maar dat daar veel over te vertellen is!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 2,50

Groepsherberg De Witte Reep

HOLLUM, FRIESLAND - Gezellig op stap met een hele groep? Groepsherberg De Witte Reep is een heerlijk verblijf en biedt onderdak aan 96 mensen. In de directe omgeving bevindt zich één van de mooiste natuurgebieden van Ameland.

elke dag geopend

entree vanaf € 11,50

Van de redactie

UITagenda Wadden, vanaf 21 juli 2018