Gezin Wadden

UITgelicht

Dagje uit met gezin in Wadden (143)

Rijpaarden Verhuur Lok

landerum, Friesland  -  Verken Terschelling als nooit te voren: te paard! Een magische beleving. Rijpaarden Verhuur Lok organiseert groepsritten voor ruiters van alle niveaus. Je kunt ook een privĂ©rit boeken. Hup, op draf door de duinen!

geopend op afspraak of bel +31 (0)562 448 188 

De Zelfpluktuin

oudeschild, Noord-Holland  -  Oogst zelf het lekkerste fruit bij De Zelfpluktuin aan de rand van natuurgebied De Hogeberg op Texel. En kom je erachter wat er komt kijken bij het telen van fruit! Naast een pluktuin vind je hier ook een kabouterpad, een theetuin en een plantenkas.

gesloten, open van  1 mei t/m 1 november, van 09:30 uur tot 17:30 uur 

Surfschool Texel Paal 17

de koog, Noord-Holland  -  Kom surfen op de stranden van Texel. Surfschool Texel is een surfschool en verhuurt daarnaast ook losse surfboards, kiteboards en organiseert surfcamps.

gesloten, open van  6 april t/m 14 oktober 

Museum 't Behouden Huys

terschelling west, Friesland  -  In dit Terschellinger museum is van alles te vinden over de zeevaart. De bewoners van Terschelling voeren in vroegere tijden naar alle delen van de wereld.

elke dag geopend 

Informatiecentrum De Noordwester

vlieland, Friesland  -  Ontdek het eiland Vlieland in Informatiecentrum de Noordwester. Aai roggen, bewonder vondsten op de Jutterzolder en ontvang een heus juttersdiploma!

elke dag geopend 

Museum Waelstee

de waal, Noord-Holland  -  Museum Waelstee bevindt zich in een authentieke stolpboerderij in De Waal, het kleinste dorpje van Texel. In het museum is te zien hoe mensen vroeger werkten.

gesloten, open van  3 maart t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Natuurcentrum Ameland

nes, Friesland  -  Verken Ameland met het Natuurcentrum Ameland. Hier leer je meer over het ontstaan van het waddengebied. Vanuit het centrum kun je wadlopen onder leiding van een gids. Geniet en snuif de zilte zeelucht op.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Tesselair - Rondvlucht boven Texel

de cocksdorp, Noord-Holland  -  Vanuit de lucht ziet het eiland Texel er nog mooier uit. Neem de proef op de som en maak een rondvlucht met Tesselair.

geopend op afspraak of bel +31 (0)222 311 464 

Schelpenmuseum Paal 14

schiermonnikoog, Friesland  -  Na insecten zijn weekdieren de grootste diergroep ter wereld en zeker het ontdekken waard. Kom naar het Schelpenmuseum op Schiermonnikoog!

geopend op afspraak of bel +31 (0)519 531 663 

Luchtvaartmuseum en Oorlogsmuseum Texel

de cocksdorp, Noord-Holland  -  Bezoek het Luchtvaartmuseum Texel en ontdek het verhaal over de luchtoorlog in de Tweede Wereldoorlog en de Georgische Opstand. Onbekende geschiedenis gaat hier voor je leven!

elke dag geopend 

Zeehondentochten Vlieland

vlieland, Friesland  -  Een tocht naar de Wadden is niet compleet zonder zeehonden te hebben gezien. Zeehondentochten Vlieland vaart je naar hun favoriete plekken: de zandplaten waar ze graag liggen te zonnen.

gesloten, open van  1 mei t/m 31 oktober 

Vuurtoren Schiermonnikoog

schiermonnikoog, Friesland  -  Bekijk de Noordertoren, de hoogste vuurtoren van Schiermonnikoog. De toren is 24 uur per dag bemand en niet toegankelijk voor bezoekers.

elke dag geopend 

UITagenda Wadden gezin

UITagenda

Activiteit toevoegenWat te doen? Bekijk de volledige Gezin Wadden UITagendaWat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie

vrijdag

3 december 2021Vogelwandeling op SchiermonnikoogWandeling om de West op SchiermonnikoogVogelwandeling op SchiermonnikoogWandeling om de West op SchiermonnikoogVogelwandeling op SchiermonnikoogWinterwad op Schiermonnikoogvrijdag 3 december 2021

zaterdag

4 december 2021Vogelwandeling op SchiermonnikoogWandeling om de West op SchiermonnikoogVogelwandeling op SchiermonnikoogWandeling om de West op SchiermonnikoogVogelwandeling op SchiermonnikoogWinterwad op Schiermonnikoogzaterdag 4 december 2021

zondag

5 december 2021Vogelwandeling op SchiermonnikoogWandeling om de West op SchiermonnikoogVogelwandeling op SchiermonnikoogWandeling om de West op SchiermonnikoogVogelwandeling op SchiermonnikoogWinterwad op Schiermonnikoogzondag 5 december 2021

maandag

6 december 2021Vogelwandeling op SchiermonnikoogWandeling om de West op SchiermonnikoogVogelwandeling op SchiermonnikoogWandeling om de West op SchiermonnikoogVogelwandeling op SchiermonnikoogWinterwad op Schiermonnikoogmaandag 6 december 2021

dinsdag

7 december 2021Vogelwandeling op SchiermonnikoogWandeling om de West op SchiermonnikoogVogelwandeling op SchiermonnikoogWandeling om de West op SchiermonnikoogVogelwandeling op SchiermonnikoogWinterwad op Schiermonnikoogdinsdag 7 december 2021

woensdag

8 december 2021Vogelwandeling op SchiermonnikoogWandeling om de West op SchiermonnikoogVogelwandeling op SchiermonnikoogWandeling om de West op SchiermonnikoogVogelwandeling op SchiermonnikoogWinterwad op Schiermonnikoogwoensdag 8 december 2021