wadden

Wadden Romantische uitjes (14)

Surfschool Texel Paal 17

DE KOOG, NOORD-HOLLAND - Kom surfen op de stranden van Texel. Surfschool Texel is een surfschool en verhuurt daarnaast ook losse surfboards, kiteboards en organiseert surfcamps.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 35,00

kinderen vanaf € 25,00

AtelierSchier - workshops in een stadsbus

SCHIERMONNIKOOG, FRIESLAND - Schiermonnikoog is maar klein, maar herbergt een grootse natuurlijke schoonheid. Atelier Schier brengt de natuur dichterbij door inspirerende workshops. Maak bijvoorbeeld een kunstwerk met strandvondsten!

open op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag en vrijdag

entree vanaf € 14,00

Kustpark Texel

DE KOOG, NOORD-HOLLAND - Op het prachtige waddeneiland Texel heeft Kustpark Texel een mooi plaatsje veroverd. Dit vakantiepark ligt bij de badplaats De Koog en op loopafstand van de zee. Gasten hebben gratis toegang tot het zwemparadijs Calluna.

elke dag geopend

entree vanaf € 13,50

Fietsverhuur Veerhaven Texel

DEN HOORN, NOORD-HOLLAND - Zo van de boot op de fiets bij Rijwielverhuur Veerhaven Texel. Er zijn fietsen te huur in alle soorten en maten. Trap de benen rond en verken het eiland!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

entree vanaf € 10,00

Vakantiehuisjes op Ameland, nabij het strand

AMELAND, FRIESLAND - Geniet van de natuur op waddeneiland Ameland. De rust merk je pas echt goed in de comfortabele vakantiehuizen van Metz. Kijk uit over de duinen, ontbijt in de heerlijke buitenlucht en geniet van een eigen sauna in je vakantiehuisje.

elke dag geopend

entree vanaf € 48,12

Harthoorn Huifkartochten

SCHIERMONNIKOOG, FRIESLAND - Geniet met een huifkar van het prachtige Schiermonnikoog. De koetsier is tevens gids en vertelt alles over de natuur en geschiedenis van het eiland.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 32,50

kinderen vanaf € 24,50