Uit met Kinderen Wadden

Dagje uit met uit met kinderen in Wadden (30)

AtelierSchier - workshops in een stadsbus

schiermonnikoog, Friesland  -  Schiermonnikoog is maar klein, maar herbergt een grootse natuurlijke schoonheid. Atelier Schier brengt de natuur dichterbij door inspirerende workshops. Maak bijvoorbeeld een kunstwerk met strandvondsten!

geopend, open op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Wrakkenmuseum Terschelling

formerum, Friesland  -  In het rommelige Wrakkenmuseum op Terschelling liggen zelf opgedoken voorwerpen uit scheepswrakken.

elke dag geopend 

't Jutterspad - Rijpaardenverhuur

nes, Friesland  -  Bekijk de natuur van Ameland vanaf de rug van een paard! Rijd over de duinen, strand en voel de wind door je haren.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 51 36 94 59 / +31 (0)519 542 871 

Museum Waelstee

de waal, Noord-Holland  -  Nieuwsgierig naar hoe het vroeger was om op een Waddeneiland te leven? Je ontdekt het in Museum Waelstee, in een authentieke stolpboerderij op Texel waar allerlei oude ambachten te zien zijn.

geopend, 's maandags gesloten 

Rijpaarden Verhuur Lok

landerum, Friesland  -  Verken Terschelling als nooit te voren: te paard! Een magische beleving. Rijpaarden Verhuur Lok organiseert groepsritten voor ruiters van alle niveaus. Je kunt ook een privérit boeken. Hup, op draf door de duinen!

geopend op afspraak of bel +31 (0)562 448 188 

De Zelfpluktuin

oudeschild, Noord-Holland  -  Oogst zelf het lekkerste fruit bij De Zelfpluktuin aan de rand van natuurgebied De Hogeberg op Texel. En kom je erachter wat er komt kijken bij het telen van fruit! Naast een pluktuin vind je hier ook een kabouterpad, een theetuin en een plantenkas.

geopend, 's zondags gesloten 

Atelier MooiZO - workshops handwerken

den burg, Noord-Holland  -  Ga aan de slag met Texel bij Atelier MooiZO! Maak ietsvan Texelse wol of van gejutte spullen op het strand. Wees creatief en maak er iets moois van!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad De Dúnatter

schiermonnikoog, Friesland  -  Geniet van verkoeling en de mooie natuur van Schiermonnikoog in openluchtzwembad De Dúnatter. Neem een lekkere duik en geniet van het mooie waddeneiland.

geopend, elke dag geopend 

Vlieland Outdoor Center

vlieland, Friesland  -  Kom kitesurfen, blowkarten en kajakken in de branding bij Vlieland Outdoor Center. Of pak je lasergame voor een spannend potje lasergamen in de buitenlucht.

geopend, 1 mei t/m 1 oktober 

Circuitpark Karting Texel

den burg, Noord-Holland  -  Uitdagende bochten, hoge snelheden, een lang recht stuk en de geur van rubber op het asfalt. Dat is karten op Circuitpark Karting Texel!

elke dag geopend 

Kabouterpad Terschelling

hoorn, Friesland  -  Er wonen kabouters op Terschelling! Overal hebben ze sporen achtergelaten: kleine voetafdrukken, geplet gras en zelfs een kabouterdrolletje. Ga je mee op zoek?

elke dag geopend 

UITagenda Wadden kinderen

UITagenda

Activiteit toevoegenWat te doen? Bekijk de volledige Kinderen Wadden UITagendaWat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie

zaterdag

25 juni 2022Dag van het Wad - Wadvogels kijkenOERRR Watermonsters in Waalenburg - TexelHuifkartocht op SchiermonnikoogWadden ExperienceZeehondentocht met Engelsmanplaatlanding (Vriendschap)Zeehondentocht met zandplaatexcursie (Silverwind)zaterdag 25 juni 2022

zondag

26 juni 2022Wadden ExperienceZeehondentocht met Engelsmanplaatlanding (Vriendschap)Zeehondentocht met zandplaatexcursie (Silverwind)Huifkartocht op SchiermonnikoogWadden ExperienceVaren, sleepnetvissen en zeehonden spotten vanaf Schiermonnikoog met de ZK9zondag 26 juni 2022

maandag

27 juni 2022Zeehondentocht met zandplaatexcursie (Silverwind)Huifkartocht op SchiermonnikoogWadden ExperienceVaren, sleepnetvissen en zeehonden spotten vanaf Schiermonnikoog met de ZK9Zeehondentocht met Engelsmanplaatlanding (Vriendschap)Sterrenwandeling op Schiermonnikoogmaandag 27 juni 2022

dinsdag

28 juni 2022Zeehondentocht met zandplaatexcursie (Silverwind)Huifkartocht op SchiermonnikoogWadden ExperienceVaren, sleepnetvissen en zeehonden spotten vanaf Schiermonnikoog met de ZK9Zeehondentocht met Engelsmanplaatlanding (Vriendschap)Sterrenwandeling op Schiermonnikoogdinsdag 28 juni 2022

woensdag

29 juni 2022Huifkartocht op SchiermonnikoogWadden ExperienceVaren, sleepnetvissen en zeehonden spotten vanaf Schiermonnikoog met de ZK9Zeehondentocht met Engelsmanplaatlanding (Vriendschap)Sterrenwandeling op SchiermonnikoogHuifkartocht op Schiermonnikoogwoensdag 29 juni 2022