wadden

Wadden Kinderen (26)

Camping Landzicht

TERSCHELLING, FRIESLAND - Op het Waddeneiland Terschelling is Camping Landzicht te vinden. Deze familiecamping grenst aan een prachtig bos- en duingebied. Je kampeert in de boomgaard, waar je de beschikking hebt over een ruime staanplaats.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 8,00

kinderen vanaf € 6,00

Vakantiepark Hekkeland

FORMERUM, FRIESLAND - Camping Hekkeland is een gezellig ouderwetse gezinscamping op Terschelling, op twee kilometer afstand van de Noordzee en vlakbij het Formerumerbos.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,50

kinderen vanaf € 4,50

Natuurmuseum en zee-aquarium

WEST-TERSCHELLING, FRIESLAND - Maak kennis met het harnasmannetje, botervisje en de puitaal en bezoek het Natuurmuseum en aquarium op waddeneiland Terschelling.

open op zondag, dinsdag en zaterdag - soms geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 6,00

kinderen vanaf € 4,50

peuters gratis

Camping De Kooi

HEE, FRIESLAND - Aan de voet van de twintig meter hoge Arjensduin op Terschelling ligt Camping De Kooi. Deze kindvriendelijke camping biedt alles voor een geslaagde vakantie.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 7,60

kinderen vanaf € 4,60

Badhotel Bruin

VLIELAND, FRIESLAND - Lekker uitwaaien kan op het prachtige waddeneiland Vlieland. Blijf overnachten in Badhotel Bruin. De plek voor jong en oud!

elke dag geopend

entree vanaf € 57,00

Kaap Skil - zeemansverhalen en gerookte vis

OUDESCHILD, NOORD-HOLLAND - Geniet van een lekker gerookt visje, luister naar spannende zeemansverhalen en repareer een visnet. In het Texelse museum Kaap Skil staan jutters en zeelui centraal en krijg je zelf ook zeebenen!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 9,00

kinderen vanaf € 6,50

peuters gratis

Rijpaarden Verhuur Lok

LANDERUM, FRIESLAND - Verken Terschelling als nooit te voren: te paard! Een magische beleving. Rijpaarden Verhuur Lok organiseert groepsritten voor ruiters van alle niveaus. Je kunt ook een privérit boeken. Hup, op draf door de duinen!

volwassenen vanaf € 28,00

kinderen vanaf € 8,00

Van de redactie