wadden

Wadden Groepsuitje (60)

Kaap Skil - zeemansverhalen en gerookte vis

OUDESCHILD, NOORD-HOLLAND - Geniet van een lekker gerookt visje, luister naar spannende zeemansverhalen en repareer een visnet. In het Texelse museum Kaap Skil staan jutters en zeelui centraal en krijg je zelf ook zeebenen!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 9,00

kinderen vanaf € 6,50

peuters gratis

Bunkermuseum Schlei

SCHIERMONNIKOOG, FRIESLAND - De Tweede Wereldoorlog komt tot leven in het Bunkermuseum Schlei. Ook worden er excursies georganiseerd langs de overgebleven bunkers.

open op zondag - soms geopend op woensdag

volwassenen vanaf € 3,00

kinderen vanaf € 1,50

peuters gratis

Vakantiehuisjes op Ameland, nabij het strand

AMELAND, FRIESLAND - Geniet van de natuur op waddeneiland Ameland. De rust merk je pas echt goed in de comfortabele vakantiehuizen van Metz. Kijk uit over de duinen, ontbijt in de heerlijke buitenlucht en geniet van een eigen sauna in je vakantiehuisje.

elke dag geopend

entree vanaf € 48,12

Tuincentrum en Vogelbush Eureka

OOSTEREND, NOORD-HOLLAND - Luidruchtige tropische vogels, adembenemende vlinders én wonderschone tropische planten. Tuincentrum en Vogelbush Eureka op Texel biedt deze geweldige combinatie van flora en fauna.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 8,50

kinderen vanaf € 6,00

peuters gratis

Blokarten op Terschelling

TERSCHELLING WEST, FRIESLAND - Zand, wind en opspattend water. Raas over het strand van Terschelling en kom blokarten! Met een speciaal pak ben je helemaal weerbestendig en door de professionele begeleiding kan iedereen terecht bij Mooi Weer.

geopend op afspraak of bel +31 (0)562 44 40 60 of +31 (0)6 53 99 59 96 voor meer informatie

entree vanaf € 30,00

Bedrijfsuitje op Terschelling

TERSCHELLING WEST, FRIESLAND - Onvergetelijke bedrijfsuitjes en teambuildingsactiviteiten! Dat beleef je met MooiWeer op Terschelling. Een compleet arrangement van twee dagen, inclusief alle ruimte voor zakelijke invulling.

elke dag geopend

entree vanaf € 89,00

De Texelstroom

OUDESCHILD, NOORD-HOLLAND - De Texelstroom is een varend monument. Het schip is volledig gerestaureerd en in zijn oorspronkelijke staat hersteld. Kom aan boord en geniet van het water!

geopend, open op donderdag - soms geopend op zaterdag

volwassenen vanaf € 22,50

kinderen vanaf € 18,00