Uitstapjes vlakbij Badhotel Bruin

Zeehondentochten Vlieland

vlieland, Friesland (0.41km)  -  Een tocht naar de Wadden is niet compleet zonder zeehonden te hebben gezien. Zeehondentochten Vlieland vaart je naar hun favoriete plekken: de zandplaten waar ze graag liggen te zonnen.

Vakantiehuis Lindeval op de Wadden

vlieland, Friesland (1.04km)  -  Waai lekker uit tijdens een weekendje of weekje Vlieland. Overnachten kan in vakantiehuis Lindeval, naar ontwerp van Utrechts architectenbureau Strand-NL. Het huis heeft zes slaapkamers en een terras met uitzicht op de duinen.

Bunkermuseum Wn 12H

vlieland, Friesland (1.96km)  -  Op Vlieland ligt in de duinen een bunkercomplex dat tijdens de Tweede Wereldoorlog onderdeel was van de Atlantikwall. Nu is het opgeknapt en een bijzonder museum: Bunkermuseum Wn 12H.

Museum 't Behouden Huys

terschelling west, Friesland (11.86km)  -  In dit Terschellinger museum is van alles te vinden over de zeevaart. De bewoners van Terschelling voeren in vroegere tijden naar alle delen van de wereld.

Bedrijfsuitje op Terschelling

terschelling west, Friesland (12.32km)  -  Onvergetelijke bedrijfsuitjes en teambuildingsactiviteiten! Dat beleef je met MooiWeer op Terschelling. Een compleet arrangement, inclusief alle ruimte voor zakelijke invulling.

Blokarten op Terschelling

terschelling west, Friesland (12.32km)  -  Zand, wind en opspattend water. Raas over het strand van Terschelling en kom blokarten! Met een speciaal pak ben je helemaal weerbestendig en door de professionele begeleiding kan iedereen terecht bij Mooi Weer.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Badhotel Bruin