UITagenda Wadden

UITagenda  in Wadden (78)

Op de grens van wad en kwelder op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, oude bezoekerscentrum  -  Tijdens deze wadexcursie op het Rif maak je kennis met het leven in en op de wadbodem, en ook met enkele typische kwelderplanten.

geopend op woensdag 28 juli 2021, 07:30 uur 

Strandpalenwandeling

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Informatiecentrum het Baken  -  Langs de kust van Schiermonnikoog staan al 150 jaar strandpalen. Die palen zijn destijds aan de rand van het eiland geplaatst als een soort alarmsysteem.

geopend op woensdag 28 juli 2021, 10:30 uur 

Fatbike Tour Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Soepboer Fietsverhuur  -  Creatief Avonturier Erwin Zantinga neemt je mee op excursie langs de randen van Schiermonnikoog met een stoere fatbike. Deze fietstocht is de avontuurlijke tour voor de sportieve eiland ontdekker.

geopend op woensdag 28 juli 2021, 11:00 uur 

Fietstocht met verhalen op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Informatiecentrum het Baken  -  Een ontspannen fietstocht langs de mooiste plekken van het eiland. Onderweg vertelt de gids van alles over de geschiedenis, cultuur en natuur van het eiland.

geopend op woensdag 28 juli 2021, 14:00 uur 

Kleur je zen op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Informatiecentrum het Baken  -  Je eigen mandala ontwerpen en op een schelp inkleuren, genspireerd op de patronen en vormen uit de natuur

geopend op woensdag 28 juli 2021, 15:00 uur 

Op de grens van wad en kwelder in de avond

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, oude bezoekerscentrum  -  Tijdens deze zwerftocht maak je kennis met het leven in en op de wadbodem, maar ook met enkele typische kwelderplanten. Ons alternatief voor de op dit moment onmogelijke wadexcursie.

geopend op woensdag 28 juli 2021, 19:30 uur 

Zwischen Salzwiese und Watt am Abend

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, oude bezoekerscentrum  -  Whrend diese Wanderung erfahren Sie Verschiedenes ber das Leben in und auf dem Wattboden, und ber einige typische Salzwiesepflanzen. Diese Wanderung ist diesem Sommer unsere Alternative zur Wattwanderung.

geopend op woensdag 28 juli 2021, 20:00 uur 

Op de grens van wad en kwelder in de avond

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, oude bezoekerscentrum  -  Tijdens deze zwerftocht maak je kennis met het leven in en op de wadbodem, maar ook met enkele typische kwelderplanten. Ons alternatief voor de op dit moment onmogelijke wadexcursie.

geopend op woensdag 28 juli 2021, 20:30 uur 

Sterren kijken op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Informatiecentrum het Baken  -  Kijk eens omhoog op de donkerste plek van Nederland

dinsdag 27 juli 2021 t/m woensdag 28 juli 2021, 22:30 uur 

Strand en boottocht

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, fietsenstalling strandopgang West (paal 2)  -  Wandelend over het westerstrand naar het schip, daarna via de zeehondjes terug naar de veerhaven.

geopend, vrijdag 23 juli 2021 t/m zaterdag 31 juli 2021, 14:00 uur 

Zonsondergangyoga op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, strand bij Paviljoen paal 3  -  Aan het einde van de dag is het heerlijk om op het strand te zijn en aan yoga te doen. Je laat de dag los door rustige yoga oefeningen en komt in een flow. De zonsondergang zie je tijdens de les gebeuren.

geopend, donderdag 22 juli 2021 t/m maandag 30 augustus 2021, 20:00 uur