FORT ZON DAG de luxe


-advertentiepositie-



FORT ZON DAG de luxe

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In het weekend van 15 en 16 april openen de forten in de Hollandse Waterlinies hun deuren weer voor het zomerseizoen. In Fort Maarsseveen waren ze nooit echt dicht, maar wij doen graag mee met een feestje. Zeker als het een opening is. Dus organiseren wij op zondag 16 april een Fort Zon Dag deluxe.

In deze zondag stoppen we alle ingredinten van een gewone FORT ZON DAG. Dat is een gezellige dag op iedere laatste zondag van de maand.

Alle fortkunstenaars zijn op 16 april aanwezig. Zoals de dames van Keramiek op het Fort en beeldhouwers van Werk in Steen. Ook enkele poten zullen van zich laten horen. Er is een workshop Linosnede waar je voor een klein bedrag aan mee kunt doen. Natuurlijk hebben we daarbij een expositie, een speurtocht, een rondleiding en er is -als altijd-live muziek. Maar voor deze keer met net een beetje extraglans, show en geluid. Nieuwsgierig? Kom langs.
Programma:
11.00    koffie klaar en start doorlopende activiteiten
14.00    rondleiding
15.00    openingshandeling door wethouder kunst en cultuur
15.30    livemuziek
18.00    aanschuiftafel paella door Pop Up Paella

LET OP: Voor het laatste onderdeel moet je je aanmelden. Want dan weet Jeroen hoeveel bordjes hij moet klaarzetten. Stuur in dat geval een mail naar info@fortmaarsseveen.nl. Er is ook een vega-alternatief, vermeld dit erbij indien gewenst.

 

FORT ZON DAG de luxe
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.