Echo Base Charity Con 2023


-advertentiepositie-



Echo Base Charity Con 2023

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Stichting Echo Base kondigt met trots de zesde editie aan van hét Star Wars-evenement in de Benelux. Op zaterdag 27 mei 2023 wordt Pathé Amsterdam Noord omgetoverd tot een waar walhalla voor Star Wars-liefhebbers van alle leeftijden. De netto-opbrengst wordt gedoneerd aan Make-A-Wish Nederland.

Naast een enorm aanbod merchandise (speelgoed, posters, T-shirts, boeken etc.) en een veiling met unieke Star Wars-stukken ten behoeve van Make-A-Wish Nederland, zijn er ook vele Star Wars-cosplayers aanwezig en rijden bekende robots zoals R2-D2 rond. Tijdens de panels die gedurende de dag plaatsvinden kom je meer te weten over het maken van de films en tv-series van de mensen die eraan hebben meegewerkt.


Verschillende acteurs uit de Star Wars-films en series zijn aanwezig om handtekeningen uit te delen, mee op de foto te gaan en te vertellen over hun ervaringen tijdens de panels. Zo zal de Australische actrice Bonnie Piesse uit Attack of the Clones, Revenge of the Sith en recent de Disney+-serie Obi-Wan Kenobi haar opwachting maken in Pathé Amsterdam Noord.

Ook aan de jeugdige bezoekers is gedacht: zo kunnen kinderen leren vechten met een lightsaber, samen Star Wars-spellen spelen, een Star Wars LEGO-bouwwerk maken of geschminkt worden als hun favoriete Star Wars-figuur. Het maakt Echo Base Charity Con tot een evenement voor de hele familie.

 

Echo Base Charity Con 2023
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.