Rondleiding met gids


-advertentiepositie-



Rondleiding met gids

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ben jij nieuwsgierig naar de historie en de verhalen van Fort Sabina? Trek gemakkelijke schoenen aan en laat je door een gids de verhalen over Franse kustverdedigingswerk (1811) van Napoleon vertellen. Nieuwsgierig naar de historie en de verhalen van het fort?  Iedere tweede en laatste zondag van de maand zijn er rondleidingen met gids. In juli en augustus en andere vakanties elke woensdag- en zondagmiddag. Start rondleidingen om 14.00 uur.

Wilt u zeker zijn van een plek in de rondleiding ? Mail naar: rondleidingen@fortsabina.nl en laat naam, dag, tijdstip en aantal personen weten. U ontvangt dan snel een bevestiging en betalingsverzoek

Onze gidsen leiden u rond, vertellen over het Franse kustverdedigingswerk (1811) van Napoleon, dat ons fort van oorsprong is. Later bouwden de Hollanders het fort uit (1881). De gids neemt u mee naar plekken op het fort waar u niet zo maar kunt komen, zoals de bomvrije ruimten en de kazemat.

Trek gemakkelijke schoenen aan en laat u de verhalen van het fort vertellen. De rondleidingen starten bij de Fortshop. Kosten voor volwassenen 7,50 per persoon, kids tot 16 jaar gratis. Per rondleiding gaan er zo'n 10-12 personen mee. Vol is vol

Ook voor groepen is er de mogelijkheid een aparte afspraak te maken voor een rondleiding. Neem dan contact op met rondleidingen@fortsabina.nl.

Adres
Fort Sabina
Fortweg 1
4794 SC Heijningen




 Bezoek fortsabina.nl

Rondleiding met gids
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.