1

Open Ateliers Westelijke Eilanden


-advertentiepositie-



Open Ateliers Westelijke Eilanden

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bezoek meer dan 90 kunstenaars tijdens Pinksteren 2023.

Dit jaar vindt er weer een Open Ateliers Westelijke Eilanden plaats tijdens het Pinksterweekend. Laat je verrassen door nieuwe talenten en door gevestigde namen. Vrijwel alle kunsttechnieken zijn vertegenwoordigd; van schilderijen tot mode en sieraden en van fotografie tot beeldhouwen.

Het startpunt van de wandelroute is bij De Walvis op het Bickerseiland. Hier is tevens de informatiestand aanwezig waar u het boekje met de wandelroute kunt ophalen. Hier exposeren tevens alle deelnemers ook al met één werk en zal Pakje Kunst weer aanwezig zijn.

Ook dit jaar zal de WinArt actie plaatsvinden waarmee bezoekers een kunstwerk t.w.v. 500,- euro van één van de deelnemende kunstenaars kunnen winnen.

Ga bijvoorbeeld langs bij Marija Šujica & Anna Hoetjes: zowel Anna als Marija creëren vaakeen gemeenschappelijke, fysieke en verhalende ervaringen met mensen, om zo een meer intuïtieve en emotionele relatie tot wetenschap en landbouw op te roepen.

Of bezoek de Elliot Gallery voor Fine Art Photograpy: Elliot Gallery viert dit jaar haar 20 jarige bestaan. Tijdens de OAWE is de tentoonstelling te zien van het Britse duo Antoni and Alison. “A retrospective show, celebrating the works of British Artists and Fashion Designers, Antoni Burakowski and Alison Roberts-Jopp. Many surprises included!”

Of bekijk de visuele affirmaties van Ester van de Steene; zij heeft o.a. een serie zeefdrukken met broer zus relaties (die geef je aan je broer of zus om even stil te staan bij de relatie). De serie heet dik en dun. En die confronteert je iedere keer met je familieband. Dus zet hem alvast in je agenda en maak een mooie wandeling langs de deelnemers tijdens Pinksteren over de Westelijke Eilanden.

OAWE is op Bickerseiland, Prinseneiland, Realeneiland, Nieuwe Teertuinen, Haarlemmerbuurt, Westerdok en Zeeheldenbuurt.

Kijk voor meer informatie en alle deelnemers op www.oawe.nl

 Bezoek oawe.nl

Open Ateliers Westelijke Eilanden
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.