1

Healing Concert-Loes Swinkels




Healing Concert-Loes Swinkels

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Mariakapel Coudewater is een plek waar ik al meerdere keren heb gespeeld en waar de energie en akoestiek telkens zo magisch is! Ik kijk er dan ook heel erg naar uit om je deze avond echt iets moois te laten ervaren.

Ik speel een solo concert op gitaar.. Puur en dichtbij.
Ik deel liedjes, wijsheid en reisverhalen.. Van mijn hart naar jouw hart..

Je bent heel welkom ♡

Met liefde,
Loes

Praktisch:
Vrijdag 2 juni, 19.30u Inloop
20.00u Start concert
Locatie: Mariakapel Coudewater, Rosmalen
Tickets: € 22,50 Inclusief thee
Bij vragen mail naar: loesswinkelsinfo@gmail.com

Ervaringen vorig concert
"Wat een magische ervaring. Loes zingt niet alleen prachtig maar maakt er een ervaring van die je tot je ziel raakt. Onwijs genoten! Dankjewel ?"

"De plek was fijn, de verwelkoming warm, de hapjes en drankjes super goed verzorgd. de muziek was prachtig en heel diep voelbaar. dankjewel Loes!!!"

"Heerlijke ontvangst met thee en heerlijkheden! Loes was persoonlijk, lief en zong prachtig. Regelmatig een traantje weggepinkt! Schitterende, sfeervolle omgeving met veel kaarslicht en bloemen in een prachtig kerkje."

Over Loes:
Het is Loes haar missie om bedding te geven aan heling, licht en liefde te delen en het bewustzijn in de wereld te helpen vergroten. Ze helpt mensen liefdevol te verdiepen om thuis te komen in zichzelf, middels Healing Concerts, Ceremonies, Systemisch Werk en Natuurcoaching. Werkend vanuit het veld van Liefde geeft ze bedding aan dat wat er gezien, gevoeld en geheeld wil worden in de diepte. De muziek die Loes deelt, raakt op zielsniveau en werkt openend, helend en verzachtend. Loes is o.a. bekend van de liedjes Free Spirit en Goddess. In haar muziek laat ze zich inspireren door haar spirituele diepte, de natuur, gemaakte wereldreizen en het leven zelf.
www.loesswinkels.com

 Bezoek www.mariakapelcoudewater.nl

Healing Concert-Loes Swinkels
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.