Vaartocht langs de broedvogels in de Nieuwkoopse Plassen


-advertentiepositie-



Vaartocht langs de broedvogels in de Nieuwkoopse Plassen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ontdek dit voorjaar de prachtige natuur van de Nieuwkoopse Plassen en ga mee op broedvogeltocht met de fluisterboot. Een unieke ervaring die je niet wilt missen! Ontdek dit voorjaar de prachtige natuur van de Nieuwkoopse Plassen en ga mee op broedvogeltocht met de fluisterboot. Een unieke ervaring die je niet wilt missen!. Natuurmonumenten een bijzondere vaarexcursie met een fluisterboot, op zoek naar de broedvogels van de Nieuwkoopse Plassen. Deelnemers kunnen genieten van de prachtige omgeving en het rustgevende geluid van de fluisterboot, terwijl ze zich laten verrassen door het fluiten van diverse broedvogels als de rietgors, de snor en kleine karekiet. Maar ook de reigers en meeuwen vliegen vast over de boot. 

Tijdens de vaartocht vertelt de gids alles over de bijzondere vogels die hun thuis vinden in de Nieuwkoopse Plassen. Ieder jaar worden alle broedende vogels in de Nieuwkoopse Plassen geteld. We varen dezelfde route als de tellers .

Mis deze unieke kans niet en ontdek de schoonheid van de broedvogels op de Nieuwkoopse Plassen! Er is beperkte beschikbaarheid dus wees er snel bij!

Praktische informatie

  • Kleed je naar de weersomstandigheden. Het is op het water altijd frisser!
  • We varen met een open fluisterboot.
  • Wees minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig.
  • Deze vaartocht duurt ongeveer 2 uur.
  • Neem je verrekijker en fotocamera mee.
  • Bij (zeer) gevaarlijk weer kan Natuurmonumenten besluiten om de vaartocht te annuleren. U wordt hierover uitsluitend per e-mail geïnformeerd. Controleer voor aanvang van de tocht dus altijd uw e-mailinbox.
  • Het last minute telefoonnummer is uitsluitend vanaf één uur voor aanvang van deze vaartocht bereikbaar. Voor die tijd heeft het geen zin om dit nummer te bellen. 
  • Voor algemene vragen kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen met onze afdeling Ledenservice via 035-655 99 11

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Vaartocht langs de broedvogels in de Nieuwkoopse Plassen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.