TOP 5 safari door Planken Wambuis


-advertentiepositie-



TOP 5 safari door Planken Wambuis

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wil jij een imposant edelhert of ander wild van dichtbij zien? Ga dan mee op TOP 5 safari door het rustgebied van Planken Wambuis. Je komt op plekken die normaal gesproken voor het publiek afgesloten zijn. Een onvergetelijke ervaring! Wil jij een imposant edelhert of ander wild van dichtbij zien? Ga dan mee op TOP 5 safari door het rustgebied van Planken Wambuis. Je komt op plekken die normaal gesproken voor het publiek afgesloten zijn. Een onvergetelijke ervaring!. Wil jij imposante edelherten en ander wild van dichtbij zien? Ga dan mee op TOP 5 safari. De gids neemt je in zijn auto mee naar het rustgebied van Planken Wambuis. Daar is er grote kans op het zien van de Veluwse Big Five! Boek zo'n privé-excursie voor maximaal 5 personen.

Naast de bekende Big Five in Afrika, kennen we ook de Big Five op de Veluwe. De meest indrukwekkende grote bewoners van de Veluwe lopen in natuurgebied Planken Wambuis: edelherten, wilde zwijnen, reeën, Spaanse runderen en New Forest pony’s. Vooral in het rustgebied is de kans op het zien van deze soorten groot. De gids neemt je mee per auto, dan laten de dieren zich makkelijker zien dan te voet. Je komt op plekken die normaal gesproken voor het publiek afgesloten zijn. Een onvergetelijke ervaring!

Praktische info

  • De safari duur circa 2 uur
  • Safari met de gids per auto
  • De gids vertelt over de natuur en de dieren die er leven
  • Klein gezelschap, maximaal 5 personen
  • Af en toe een klein stukje wandelen 
  • Inclusief koffie, thee of warme chocolademelk
  • Deze safari is eventueel ook op aanvraag mogelijk in de periode van mei tot en met oktober. Neem bij interesse contact op om een geschikte datum af te spreken. Meer info: www.nm.nl/safari-plankenwambuis

De groepsprijs voor deze exclusieve natuursafari bedraagt € 390,-. Leden van Natuurmonumenten ontvangen 30% korting en betalen € 275,-. Lid worden kan tijdens het online boeken van de excursie. Met het lidmaatschap steun je de natuur in Nederland.

Tip van de boswachter

  • Neem je verrekijker mee,
  • Doe makkelijk zittende kleding aan, zwaar schoeisel is niet noodzakelijk. Je zit in een voertuig, waarbij je af en toe uitstapt, maar geen grote wandelingen maakt.
  • De Natuursafari start vanaf Parkeerplaats Oud Reemst, Harderwijkerweg 1A in Otterlo.

Handig om te weten: fotograferen

Uit ervaring weten we dat de herten zich het beste laten zien als de bus niet stopt maar (zachtjes) blijft rijden. Daardoor is de natuursafari minder geschikt voor (hobby)fotografen.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

TOP 5 safari door Planken Wambuis
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.