Expeditie LEADER naar Waterfort


-advertentiepositie-



Expeditie LEADER naar Waterfort

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Onder de naam Expeditie LEADER organiseert LEADER regelmatig excursies naar projecten die in uitvoering zijn of al zijn afgerond. Op maandagavond 12 juni kun je mee op Expeditie naar het project Waterfort.

Vanuit het Europese programma LEADER hebben de afgelopen jaren tientallen vernieuwende projecten op het platteland een steuntje in de rug gekregen.

n van die projecten is Waterfort Lunet aan de Snel in Schalkwijk. Op maandagavond 12 juni organiseert LEADER een excursie naar dit project.

Op het fort Lunet aan de Snel in Schalkwijk is een educatief centrum over het thema water gerealiseerd. Met de subsidie van LEADER zijn educatieve elementen ontwikkeld voor een lesprogramma voor scholen. In het fort is een educatieve expositie- en praktijkruimte gemaakt. Op het buitenterrein is een speeltuin waar volop met water kan worden gexperimenteerd.

Onder de naam Expeditie LEADER organiseert LEADER regelmatig excursies naar projecten die in uitvoering zijn of al zijn afgerond. Op maandagavond 12 juni kun je mee op Expeditie naar het project Waterfort. Tijdens de expeditie laten de initiatiefnemers het project zien, vertellen ze erover en kun je ook meer te weten komen over hoe ze het hebben aangepakt.

De Expeditie naar het Waterfort begint op 12 juni om 19.45 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en is rond 21.15 uur afgelopen. Deelname is gratis, maar aanmelden is wel verplicht. Kijk voor meer info en aanmelden op 12 juni: Expeditie LEADER naar Waterfort in Schalkwijk - LEADER Utrecht Oost

Locatie
Lunet aan de Snel
Lekdijk 56b
3998 NJ Schalkwijk

 Bezoek leaderutrechtoost.nl

Expeditie LEADER naar Waterfort
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.