Spirit of Winter op Paleis Soestdijk


-advertentiepositie-



Spirit of Winter op Paleis Soestdijk

» Let op: deze activiteit is voorbij «

SPIRIT OF WINTER, dé enige echte betoverende BuitenFair, vindt dit jaar plaats op het Magische & Betoverende Paleis Soestdijk dat speciaal voor de fair bezoekers deuren opent die voorheen gesloten bleven!

Vier dagen lang heerlijk flaneren langs mooie stands in de tuinen van Paleis Soestdijk, een koffietje doen met zelf geroosterde Marshmallows in het HofCafé in de voormalige Oranjerie en ondertussen genieten van livemuziek van 2DeliCious! Of bezoek de 'live cooking' demo in de HofKeuken van enthousiaste Asian chef-kok Dee. Laat je verwennen met een heerlijke 'formal lunch', persoonlijk geserveerd door Butler Cornelis. En natuurlijk 'shop till you drop' bij de ruim 100 smaakmakers, sfeermakers en trendsetters, die je het beste tonen van wat ze in huis hebben… en dat allemaal rondom het prachtig verlichte Paleis Soestdijk!

Breng ook een bezoek aan de net geopende tentoonstelling 'De Vrouwen van Soestdijk'. Op vertoon van je Spirit of Winter ticket kun je een los ticket voor Paleis Soestdijk kopen. Let op, deze zijn beperkt beschikbaar. Kom vroeg dan maak je meer kans!

Dus remember, remember Spirit of Winter is dit jaar van 16 t/m 19 november op het Magische & Betoverende Paleis Soestdijk!

 Bezoek spiritofwinter.nl

Spirit of Winter op Paleis Soestdijk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.