1

Kaarsverlichte rondleidingen




Kaarsverlichte rondleidingen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 4 avonden wordt een kaarsverlichte rondleiding georganiseerd op Loevestein.

Op 4 avonden wordt een kaarsverlichte rondleiding  georganiseerd op Loevestein. Bijzonder sfeervol, met kerstmuziek, warme chocomel, een winters stamppotbuffet en een rondleiding van onze enthousiaste en professionele gidsen.

Je aankomst deze avond is al bijzonder. In het donker wandel je naar het verlichte kasteel toe, en door de sfeervol verlichte vesting vind je je weg naar de gezellige verzamelplaats op de Voorburcht. Rond vuurkorven geniet je van een warme chocomel of Glhwein terwijl je toegezongen wordt.

Als de buikjes beginnen te rammelen ga je het Brouwhuis binnen. Het diner is een smakelijk, winters stamppotbuffet bestaande uit drie soorten stamppot met twee verschillende vleessoorten, jus en tafelzuren. Daarna is er een rondleiding door het kasteel onder leiding van een professionele gids. Alleen voor deze avond is het kasteel speciaal verlicht met kaarsen. Kun je je al voorstellen wat voor bijzondere ervaring dat is? Je kunt er ook voor kiezen om eerst mee te gaan met de rondleiding, en daarna pas te eten.

 Bezoek www.slotloevestein.nl

Kaarsverlichte rondleidingen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.