Light Safari Beekse Bergen




Light Safari Beekse Bergen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ontdek de magie van het licht

Beleef deze winter een onvergetelijk avontuur tijdens de allereerste editie van Light Safari in Safaripark Beekse Bergen. Terwijl de dieren zich terugtrekken naar hun schuilplaatsen voor de nacht, komt langs de wandelsafari een prachtige regenboog van lichtgevende dieren, bloemen en planten tot leven. Mis dit unieke evenement niet!

Ervaar de kracht van kleur in de natuur
Tijdens de donkere dagen neemt Safaripark Beekse Bergen je mee in een magische wereld vol kleur. Loop door de verschillende kleurzones en leer meer over de betekenis van kleur in de natuur. Waarom zijn veel giftige dieren bijvoorbeeld geel? En hoe ontstaat een regenboog eigenlijk? Ontdek het tijdens de allereerste Light Safari! Door je telkens onder te dompelen in een nieuwe kleurzone, ervaar je de kracht van kleur als nooit tevoren. De route is zo'n 1,8 kilometer lang.

Eten & drinken
Langs de speciaal uitgezette route van Light Safari, kun je verschillende plekken ontdekken waar je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Winterplein
Ontdek naast de adembenemende lichtsculpturen, ook het Winterplein! Beleef een winter wonderland met onder andere een schaatsbaan en warm lekker op met een kop glühwein of warme chocolademelk. Ook leuk: de glow in the dark schmink en LED hairwraps in het Afrikadorp. Er zijn ook enkele dieren te zien: de olifantenstal, giraffenstal en het apenverblijf zijn tijdens Light Safari geopend.


Light Safari is van 7 december 2023 t/m 25 februari 2024 te bewonderen op donderdag- t/m zondagavond van 17:00 tot 21:30 uur. Tijdens de kerstvakantie (23 december t/m 7 januari) en de voorjaarsvakantie (10 t/m 25 februari) kun je Light Safari elke avond bezoeken.

 Bezoek lightsafari.beeksebergen.nl

Light Safari Beekse Bergen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.