1

WO2 Modelbouwdag




WO2 Modelbouwdag

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Verdeeld over vier hangars laten zowel zelfstandige bouwers als modelbouwclubs hun bijzondere werken zien. Van grootformaat RC tanks tot diorama's tot vliegtuigen en boten, je vindt het deze dag allemaal. Deze dag voor en door modelbouwfans staat in het teken van WW2, en is te beleven te midden van ons originele WW2 materiaal zoals vliegtuigen, rupsvoertuigen en geschut, hoe bijzonder is dat!

Bewonder de duizenden schaalmodellen temidden van de pronkstukken van ons museum!
Is er een mooiere omgeving om te genieten van de prachtige schaalmodellen dan rondom onze Dakota? Of wat denk je van onze Spitfire, de V1, de Horsa Glider en ga zo maar door. Tijdens jouw bezoek aan deze modelbouwdag heb je toegang tot de volledige expositie van Bevrijdende Vleugels en kun je daarmee ook in onder andere deze vliegtuigen!

Laat ook jouw schaalmodellen zien op 21 april!
Ben jij ook een fervent modelbouwer en heb jij werken gemaakt die een link hebben met WW2? Aarzel dan niet en kom met jouw bijzondere creaties naar deze dag. Natuurlijk zijn er geen kosten aan verbonden en ontvang je zelfs vrijkaarten van ons voor kennissen of familie. Heb jij interesse een of meerdere van jouw schaalmodellen te laten zien in onze bijzondere setting? mail dan naar info@bevrijdendevleugels.com en we leggen je alles uit.





Ruil en verkoop Beurs
Verschillende modelbouwmerken, winkels en online shops zullen aanwezig zijn om hun bijzondere bouwpakketten te verkopen. Ben jij dus op zoek naar een nieuwe uitdaging of een bijzonder schaalmodel wat al een tijdje op je wensenlijsje staat? Kom dan kijken bij de verschillende verkoopkramen tijdens onze WW2 modelbouwdag



Voor overige exposanten is het natuurlijk ook toegestaan schaalmodellen en/of diorama's aan te bieden.

Demo's
Verspreid over verschillende hangars vind je niet alleen de mooiste schaalmodellen en diorama's, maar zijn er op meerdere plekken ook bouwers aanwezig voor zowel demo's als workshops. Zo leer je als fanatiek bouwer nog wellicht net dat onbekende kunstje of foefje om je eigen projecten naar een nog hoger niveau te tillen. Er zijn demo's en workshops voor de professionele bouwer en activiteiten speciaal voor (kleine) kinderen. Genoeg te doen dus voor jong EN oud!

OP DEZE DAG ZIJN DE REGULIERE TICKETS GELDIG.
DEZE TICKETS ZIJN ONLINE, EN BIJ ONS AAN DE KASSA VERKRIJGBAAR!

 Bezoek www.bevrijdendevleugels.nl

WO2 Modelbouwdag
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.