Folkconcert van Luuk Lenders




Folkconcert van Luuk Lenders

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Word jij helemaal gelukkig van Ierse folk? Kom dan op zondagmiddag 14 april naar het Kerkje op de Heuvel in Heelsum, waar multi-instrumentalist Luuk Lenders een concert geeft met Ierse en Nederlandse folk op bijzondere instrumenten.

Luuk Lenders staat bekend om zijn volksmuziek met Ierse whistles, ocarina's, accordeon, tafelbellen, pingpongballen en voetenpercussie. Soms speelt hij zelfs drie of vier instrumenten tegelijkertijd! Als deze muzikale duizendpoot op het podium staat neemt hij je mee in een wervelwind van creativiteit, humor en prachtige muziek.

In oktober 2023 bracht Lenders zijn nieuwe album ‘Het Groene Woud’ uit. Of je nu houdt van Ierse jigs, reels en hornpipes of heerlijk wilt wegdromen, je kunt je hart ophalen in dit muzikale bos. Lenders speelde met virtuositeit op ruim vijftig verschillende instrumenten om de klankwereld van het bos vorm te geven. De prachtige albumhoes is ook door Lenders getekend.

Lenders zal tijdens dit concert muziek spelen van zijn nieuwe album, gecombineerd met bekende Ierse folknummers en verrassende acts. Wees welkom!
Het concert vindt plaats in het Kerkje op de Heuvel in Heelsum en is toegankelijk op basis van donatie. Na afloop van het concert is tevens Lenders' nieuwe album verkrijgbaar en ook een serie mooie kunstkaarten in het teken van Het Groene Woud.

 Bezoek luuklenders.com

Folkconcert van Luuk Lenders
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.