1

Heroes Dutch Comic Con




Heroes Dutch Comic Con

Altijd al wereldberoemde acteurs en Comic Artists willen ontmoeten of ben je fan van series, films, esports of Cosplay? Heroes Dutch Comic Con heeft het allemaal, én meer! Bereid je voor op een geweldig weekend vol vermaak, bijzondere ontmoetingen, deel jouw passies met andere of maak nieuwe vrienden!

En goed nieuws: vanwege het 10-jarige bestaan van Heroes Dutch Comic Con is er nu een extra avond: de previewnight op vrijdagavond 21 juni, van 18:00-22:00 uur!

Entertainment Hal
Ontmoet je helden als Elijah Wood en Famke Janssen in de Entertainment Hal. Ga met deze en andere beroemdheden op de foto in de photobooth, maak een praatje met ze of scoor een handtekening in de Guest Square, of neem zelfs deel aan een Meet & Greet. Daarnaast staat in de Entertainment Hall de Main Stage, waar o.a. de Special Guest Q&A’s houden en waar de cosplay competities zijn.

Activiteiten Hal
Bezoek je favoriete Fanclub in de Fan Village, doe mee aan een van de vele Heroes Workshops of dans als nooit tevoren in de Active Heroes Area! In de activiteiten hal vind je ook House of Wax.

Comic Village
Wat is een comic con zonder comics? Inderdaad, niets! Comics zijn namelijk de basis van vele populaire series, films en games. Snuffel rond in Comic Village waar je verschillende exposanten zult vinden, maar ook publishers, Comic Artists en auteurs. Samen vormen zij het kloppende hart van deze inspirerende area! Ontmoet hier ook de Comic Artists en Editors van over de hele wereld, werkzaam voor bijvoorbeeld uitgevers Marvel of DC Comic, en bewonder hun werk. Wist je dat je ook uniek artwork kun laten maken door hen op basis van commissies? Doe mee aan toffe workshops en luister naar de interessante panels, gegeven door deze professionals.

Gaming Hal
Elke editie van Heroes Dutch Comic Con is er een hal gevuld met alles wat met games te maken heeft. Je kunt je vrienden en concurrenten uitdagen in allerlei soorten videogames, strijden in e-sports toernooien voor toffe prijzen en diverse bord- en kaartspellen uitproberen. Je kunt je onmogelijk vervelen! The Gaming Stage biedt je een gevarieerd programma zoals workshops, masterclasses en e-sports finales.

Experience Hal
Beleving is het toverwoord in deze hal. Er zijn diverse filmstudio's als Paramount, FOX, Netflix en Sky Showtime aanwezig om je alvast een voorproefje te geven van de films en series die binnenkort uitkomen!

 Bezoek www.dutchcomiccon.com

Foto: Heroes Dutch Comic Con © Bart Nijs
Foto: Heroes Dutch Comic Con © Bart Nijs
Foto: Heroes Dutch Comic Con © Bart Nijs
Foto: Heroes Dutch Comic Con © Bart Nijs
Foto: Heroes Dutch Comic Con © Bart Nijs
Foto: Heroes Dutch Comic Con © Bart Nijs