Verkoopexpositie Storytelling-Design




Verkoopexpositie Storytelling-Design

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De hele maand maart en tijdens de TEFAF opent Storytelling-Design de deuren van Pop-up deel 15

Dé plek waar design en verhalen samensmelten tot een unieke beleving. Dat is precies waar Storytelling-Design over gaat. Dit unieke shopconcept is een podium waarop Nederlandse designers hun werk en hun verhaal aan het publiek kunnen presenteren.
In de shop krijg je de mogelijkheid om je zintuigen te prikkelen: kijken, voelen, luisteren en verbazen. Dat doen we door een mix te maken van verschillende design-disciplines, van kasten tot sieraden, van lampen tot kleding en van wandobjecten tot tassen. Door het verhaal achter design krijgt het een toegevoegde waarde, krijgt het een plekje in je hart en wordt van jou.
Wat de Pop-Up van Storytelling-Design zo geweldig maakt, is dat je niet alleen de producten kunt zien en aanraken, maar ook de kans krijgt om de ontwerpers zelf te ontmoeten. Zij staan klaar om niet alleen over hun eigen creaties te praten, maar ook over het werk van hun collega-ontwerpers. Dit brengt een nieuwe dimensie van beleving en betrokkenheid die je niet snel ergens anders zult vinden.
Laat je verrassen door het werk van 18 designers, waarmee we een rijke scala aan creativiteit in Nederland benadrukken. Storytelling-Design biedt een ruimte waarin elk object een verhaal heeft, en waar dat verhaal ook wordt verteld.

Wees welkom!
Storytelling-Design / Annemarij Thijssen

 Bezoek www.storytelling-design.nl

Verkoopexpositie Storytelling-Design
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.