1

First Choices 2024




First Choices 2024

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op vrijdag 12 april verzorgt Muziekvereniging de Poort van Brabant een uniek concert waarbij acht jubilarissen en de vrienden van de Poort samen het muzikale programma hebben samengesteld.

Genieten van klassiekers en filmmuziek
Vrienden van de Poort hebben een deel van het programma bepaald en zij kozen onder meer de geweldige filmmuziek van Lord of the Rings. De acht jubilarissen hebben elk hun favoriete muziekstuk ingebracht, hun ‘first choice’. De Smeltkroes in Maarheeze biedt het podium aan het groot orkest onder leiding van Patrick van Zutphen én aan solist Edwin Wolterink die nogmaals de klassieker Conte Partiro zingt. De avond wordt gepresenteerd door Renée Visschers.

Eerste keus van acht jubilarissen
Zes jubilarissen die hun 25-jarig jubileum vieren én twee jubilarissen die al 40 jaar actief zijn, zijn samen goed voor tweehonderddertig jaar muzikale inbreng. Een bijzonder moment in het bestaan van de Poort van Brabant dat gevierd wordt met het speciale First Choices concert.

Marja Smies en Frans Tielen zijn 40 jaar lid van de Poort en Frank Valkenburg, Sjoerd van Veldhoven, Willemijn den Dekker (niet op foto), Toos Douven, Bianca van Lieshout en Lars van Maaren zijn allen 25 jaar lid van de Poort van Brabant.

 Bezoek www.depoortvanbrabant.nl

First Choices 2024
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.