Sail Kampen 2024




Sail Kampen 2024

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het grootste paasevenement van Nederland is Sail Kampen! In de prachtige historische Hanzestad Kampen is dit jaar van 29 maart tot en met 1 april het hele gezin welkom om te genieten van dit spectaculaire nautische evenement. Met de vele activiteiten voor jong en oud belooft dit een top paasuitstapje te worden!

Sail Kampen 2024 belooft een onvergetelijk weekend te worden met water, wind, prachtige schepen en een veelvoud aan activiteiten voor het hele gezin. Het evenement dat groter is dan ooit tevoren, vindt plaats in de historische Hanzestad Kampen, die bekend staat om haar mooie waterfront.

Tijdens Sail Kampen 2024 zullen zeilschepen uit zowel binnen- als buitenland aan de kades van Kampen liggen, waar bezoekers de
kans krijgen om deze schepen van dichtbij te bewonderen. Naast het bewonderen van de schepen, zullen bezoekers getuige zijn van de hanze geschiedenis door optredens van shanty- koren, straatartiesten, dweilorkesten, komieken en levende standbeelden.

Sail Kampen start op vrijdagavond met de spectaculaire vlootschouw. De deelnemende schepen varen Kampen binnen en presenteren zich met volle zeilen en sfeervolle verlichting aan het publiek. Het evenement wordt op maandag groots afgesloten met een spectaculaire show.

 Bezoek visitkampen.nl

Sail Kampen 2024
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.