1

Discgolf park van Luna Heerhugowaard


-advertentiepositie-Discgolf park van Luna Heerhugowaard

Kom discgolf spelen op ons prachtige 18 holes parcours in Heerhugowaard.

Discgolf is afgeleid van het gewone golf, maar in plaats van het slaan van een balletje, gooien we met speciale frisbees. Discgolf is snel en makkelijk te leren, zeker wanneer je eerst een clinic doet. Je bent heerlijk buiten in de natuur en geniet van de elementen. Dit sportieve uitje staat voor zo'n 2 uur plezier en is het leukst wanneer je het samen speelt.

Zo speel je discgolf
Het doel is om jouw disc elke hole in zo min mogelijk worpen in de basket te mikken. Er zijn in totaal 18 holes, degene die hiervoor de miste worpen nodig heeft, wint. Tijdens het spelen is er veel tijd om eens bij te praten en te genieten van elkaars spel.

Discgolf park van Luna
Ons discgolfpark is ruim uitgezet en gaat door het hele park. Er zijn drie layouts zodat iedereen speelt op zijn eigen speelniveau. Het leukste is het hoogteverschil waardoor je je disc veel langer ziet vliegen. Gooi om bomen en struiken heen en zorg dat je disc droog blijft. Onze professionele baskets vangen elke goede worp.

Speel met eigen discs of huur discs bij ons.
Voor slechts € 3,- p.p. speel je met eigen discs een ronde over de layout die het best bij je past. Als je voor het eerst komt kies dan de groene beginners layout. Discs huren is v.a. € 12,50 p.p. je krijgt daarbij een scorekaart, een doekje om je disc schoon en droog te houden en een flesje water voor tijdens het spelen.


Clinic
Als je het maximale uit je spel wil halen doe je eerst een clinic. Je kunt kiezen uit:
- Introductie clinic - Half uur tot een uur les en daarna zelfstandig een ronde over de baan
- Groepsuitje met clinic - v.a. 15 personen een uitgebreide clinic en spelen onder begeleiding van een ervaren discgolfer.
- Privé clinic - max 10 personen. Als je snel goed wilt worden kies je dit. Wij leren je alles dat je nodig hebt voor een spetterende discgolf ervaring.

Meer info
Kijk op onze website om alles over discgolf te zien en boek daar je uitje. Kan je iets niet vinden? Stuur een mail of bel even, geen enkel probleem.

 Bezoek discgolfnoordholland.nl

foto: HJDB - Solutions Factory
foto: HJDB - Solutions Factory
foto: Discgolfnoordholland.nl
foto: Discgolfnoordholland.nl
foto: HJDB - Solutions Factory
foto: HJDB - Solutions Factory
foto: Daniël Kraak - Discgolf Noord-Holland
foto: Daniël Kraak - Discgolf Noord-Holland