1

Stand Up Comedy Show Hoofddorp




Stand Up Comedy Show Hoofddorp

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ben je toe aan een avond vol hilariteit kom dan 12 april naar Fort Noxx in Hoofddorp!
Van 20:30 tot 22:30 verwelkomen we je voor een onvergetelijke comedyshow, waarbij drie topcomedians en een fantastische MC je gegarandeerd laten schateren van het lachen!
Tijdens deze comedy show nemen zij je mee op een rollercoaster van grappen, anekdotes en hilarische observaties terwijl deze getalenteerde comedians je vermaken met hun unieke stijlen en humoristische perspectieven. Of je nu van droge humor, absurditeiten of scherpe satire houdt, er is voor elk wat wils in deze geweldige line-up!
En dat is nog niet alles! Voor degenen die graag van tevoren willen genieten van een heerlijke maaltijd, opent onze keuken al om 17:00 en kun je tot uiterlijk 20:00 genieten van een heerlijk driegangendiner. Dus waarom niet vroeg komen, genieten van een smakelijk diner en jezelf klaarmaken voor een avond vol lachen en plezier?
Mis deze kans niet om je buikspieren te trainen terwijl je geniet van een avondje uit in de gezellige sfeer van Fort Noxx. Koop nu je tickets en verzeker jezelf van een plekje bij deze niet te missen comedyshow!

 Bezoek comedyadventure.nl

Stand Up Comedy Show Hoofddorp
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.