1

Fundatie Friday met Toverberg




Fundatie Friday met Toverberg

» Let op: deze activiteit is voorbij «

5 april: Fundatie Friday met Toverberg, en Verhaal op Zaal door de kunstenaars

Vrijdag 5 april 2024
Gratis toegang van 17:00 – 21:00 uur (pay what you want bijdrage)
Locatie: Museum de Fundatie Zwolle
In samenwerking met Poppodium Hedon

Ontmoet drie van de kunstenaars van de tentoonstelling Collectie Remix, met een Verhaal op Zaal door Aram Lee, Michael Tedja en Sibyl Heijnen. Daarna is er een concert bij de museumbar in samenwerking met Hedon. Ook kun je deze avond meedoen met een van de flitsrondleidingen.

Programma:

17:00 & 18:30 uur
Bezoek een korte selectie bijzondere kunstwerken in een gratis flitsrondleiding van 20 minuten. Instappen om 17:00 uur en 18:30 uur bij de Museumbar, aanmelden bij de entree-kassa.

17:30-18:30 uur
Verhaal op Zaal met Aram Lee, Michael Tedja en Sibyl Heijnen, start rondleiding: 4e verdieping bij Michael Tedja, aanmelden bij de entree-kassa. Reserveer wel van tevoren je gratis kaarten voor Verhaal op Zaal, want VOL=VOL.

19:00-20:00 uur
Optreden Toverberg in de museumbar op de derde verdieping.

Over Toverberg
Toverberg, artiestennaam van Lars Kroon, is een Nederlandse zanger-liedschrijver. Als een toegewijde buitenstaander verkent hij met zijn muziek en teksten de menselijke ervaring. Hij gebruikt traditionele folk- en country-invloeden als een raamwerk voor zijn liedjes over de vreugde en tekortkomingen van de innerlijke aard van de mens. In 2023 bracht hij zijn eerste Nederlandstalige album uit, getiteld 'Tranen in de Wind'.

 Bezoek www.museumdefundatie.nl

Fundatie Friday met Toverberg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.